Oddam Maćka w dobre ręce. Super mądry kot!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 25, 2013 12:24 Oddam Maćka w dobre ręce. Super mądry kot!

Z powodu migracji za pracą zmuszona jestem oddać mojego ukochanego kota w dobre ręce. Niech mi ktoś pomoże proszę! Maciek jest mądrym dostojnym kotem. Wykastrowany, szczepiony, zdrowy. Mieszkam od 3 lat w bloku, wcześniej Maciej wychodził na dwór. Ma 6 lat, jest strasznym pieszczochem, jest bardzo ufny. Mieszkam teraz 25 km od Poznania. Może znajdzie się tu jakiś dobry człowiek, który go przygarnie?

checa@wp.pl

Od: Czw lip 25, 2013 12:19

Post » Czw lip 25, 2013 12:51 Re: Oddam Maćka w dobre ręce. Super mądry kot!

Smutne jest to co piszesz ale dobrze, że kotu domu szukasz. Nie możesz zabrać go ze sobą?

Tutaj o dom trudno bo wiekszość z nas ma pod opieką znajdy i sami domów szukamy dla nich.
Najlepiej poszukać domu, zarzucając net ogłoszeniami. Fajny tekst, fajne foty i trzeba za klepanie sie brać.
Tutaj masz wątki dziewczyn co za niewielka opłata robia ogłoszenia.
viewtopic.php?f=27&t=117559
viewtopic.php?f=27&t=150484

Czasem i na miau trafi się człek co zakocha sie w kocie. Jednak musisz temu pomóc dając tutaj foty, pisząc ciepło o kocie, pilnując by wątek nie spadł.
Jak nic na nim się nie będzie działo to zleci na dalsze strony , nikt go nie zauważy i kot straci szansę. Samo założenie nie wystarczy.
Powodzenia
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>