Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Stał się cud!Mają wspólny DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 21, 2013 12:43 Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Stał się cud!Mają wspólny DS!

Historia jakich tutaj wiele... starsza pani umarła, w pustym mieszkaniu zostały koty. Spały w szafie na ubraniach zmarłej opiekunki, takie ostatnie wspomnienie ich szczęśliwego życia. Czuły że swojej pani nie zobaczą już nigdy więcej.
Przez pierwsze dni rodzina jeździła karmić koty, potem... no cóż, mieszkanie było szybko potrzebne, koty już nie... Miały wylądować w schronisku.

Nad kocimi sierotami ulitowała się pani, która znała zmarłą i wiedziała, ile te koty dla niej znaczyły. Ale osoba, która się kotami zaopiekowała nie jest młoda, ma malutkie mieszkanie i swoje koty.

Szukamy na cito domów dla kocich sierot. Koty są bardzo spokojne, grzeczne, nie szaleją, śpią w nocy, świetne dla osoby ceniącej sobie spokój i ciepło kociego futerka na kolanach. Oba koty są niesamowitymi pieszczochami, pchają się na kolana, domagają się pieszczot, Maciuś lubi wchodzić pod kołdrę i tam sypiać. Wychowane w mieszkaniu, pięknie korzystają z kuwety, nie ma z tym żadnego problemu. Bardzo są z sobą zżyte, ideałem byłoby gdyby znalazły wspólny dom :wink: Ale mogą też iść do osobnych domów, mają dobry kontakt z innymi kotami

Maciuś to 5 letni biało-szary duży kocurek, 7 kg do kochania!! Jest wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Micia to ok. 8 letnia biało-czarna przemiła kotka z uroczą plamką w kształcie dzwonka na pyszczku (zdjęcia nie oddają jej urody, kotka jest śliczna). Jest odrobaczona, zaszczepiona, wysterylizowana
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Koty przebywają w Rzeszowie, szukają domów niewychodzących.
Kontakt w sprawie adopcji: zuzinka96@wp.pl
Ostatnio edytowano Nie maja 26, 2013 17:41 przez zuzia96, łącznie edytowano 5 razy
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie kwi 21, 2013 20:24 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Okropnie żal mi tych kotów, straciły wszystko co do tej pory znały i kochały. Pani podobno odkładała pieniądze ze swojej emerytury na zabezpieczenie kotów gdyby jej zabrakło...
a biedne koty w schronie miały wylądować :cry:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto kwi 23, 2013 19:36 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Robię ogłoszenia, na razie tylko Maciusiowi, bo z Micią czekamy na sterylizację.

Maciuś jest pięknym dużym kocurkiem, wiem że ludzie lubią duże koty i mam nadzieję, że ktoś się w nim zakocha. Jest niezwykle łagodny i spokojny, super kotuś :wink:

Micia też jest grzeczna, spokojna, jest pieszczoszką, no i jest śliczna z tą plamką na nosku :wink:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro kwi 24, 2013 6:14 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Prześliczne są . Oboje . :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro kwi 24, 2013 10:10 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Trzymam kciuki, żeby im się udało :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw kwi 25, 2013 10:06 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Cudowne koty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I ja zaciskam kciuki z całych sił!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw kwi 25, 2013 22:21 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Dziękujemy za odwiedziny u koteczków 8) dalej czekają na swoje nowe życie...

Maciuś najbardziej lubi łóżko :wink:
Obrazek
a Micia przywłaszczyła sobie fotel :wink:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie kwi 28, 2013 11:35 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Zrobiłam wczoraj ładniejsze zdjęcia kotów :D bo te pierwsze były takie sobie :oops: Maciuś w ogóle nie lubi aparatu, ciągle zamyka oczy i wcześniej myślałam, że to sprawa lampy, która się włącza jak światło jest słabe. Ale wczoraj robiłam rano i też chłopak nie był zadowolony. W każdym bądź razie celebryta z niego żaden :D no ale coś tam lepszego udało się zrobić, żeby się chłopak pokazywał :D
Obrazek

Obrazek
taki duży piękny kocurro z Maciusia jest :D
Obrazek

Micia jest śliczną miziastą księżniczką, takim kotem z serii "tylko mnie kochaj" :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tak bardzo chciałabym, żeby ktoś się w tych kotach zakochał... Mają jeszcze tyle życia przed sobą, muszą znaleźć nowy dom. A koty są rewelacyjne - spokojne, grzeczne, nie szaleją, śpią w nocy (i w dzień też :lol: )
Nie ma to ja starsze koty... :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie kwi 28, 2013 22:09 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Maciuś i Micia razem :wink:

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto kwi 30, 2013 8:20 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Dwa biedaki wciąż czekają na nowe domy :!:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw maja 02, 2013 21:31 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Ee, nawet nikt nie zagląda do biedaków :(

Koty bardzo lubią gotowaną rybę. Micia nie może się już doczekać, kręci piruety pod nogami
Obrazek
może tak będzie szybciej? :P
Obrazek
rybka gotowa :P
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

żeby jeszcze domy dla biedaków się znalazły...
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw maja 02, 2013 22:46 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

:ok:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

[następna]