Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
iloon pisze:hej:) czy mogę prosić Was o pomoc? niestety, jestem zmuszona znaleźć swojemu kotu nowy domek... aktualnie jestem w trakcie zamieszczania ogłoszeń... byłabym wdzięczna na linki sprawdzonych (często odwiedzanych) stron z darmowymi ogłoszeniami oraz rady- na co zwracać uwagę rozmawiając z ewentualnych chętnym do adopcji?
iloon pisze:powodem są liczne zniszczenia, jakie sieje, do tego teraz doszło masakryczne linienie, które mi osobiście aż tak nie przeszkadza, jednak dla drugiej osoby stało się nie do zaakceptowania-wszystko pokrywa biała sierść, codzienne odkurzanie, mycie rozwiązuje problem tylko na chwilę... stanęłam więc przez dylematem-wyprowadzka z kotem albo jego oddanie
rysiowaasia pisze:iloon pisze:powodem są liczne zniszczenia, jakie sieje, do tego teraz doszło masakryczne linienie, które mi osobiście aż tak nie przeszkadza, jednak dla drugiej osoby stało się nie do zaakceptowania-wszystko pokrywa biała sierść, codzienne odkurzanie, mycie rozwiązuje problem tylko na chwilę... stanęłam więc przez dylematem-wyprowadzka z kotem albo jego oddanie
A biorąc kota nie wiedziałaś,ze koty linieją i "używaja pazurów" ?
Kot to nie przedmiot, który mozna ot tak sobie oddać. To zywe, bardzo wrażliwe stworzenie. A ta druga osoba nie może tego zrozumieć...
kordonia pisze:Ja bym się wyprowadziła z kotem...
felin pisze:Co się glupio pytasz?Przecież to facet
ewar pisze:Jak taki mały to najlepiej dwupak.Proszę, zobacz jak fajnie, gdy są dwa koty w domu.viewtopic.php?f=1&t=147080&start=150.Dla opiekuna to wygoda, koty zajmują się sobą, nie nudzą się, nie rozrabiają.
felin pisze:kordonia pisze:Ja bym się wyprowadziła z kotem...
Szalony Kot pisze:Skąd wzięty został kot? Większość opiekunów zastrzega sobie prawo zwrotu kota, nie wydawania go dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości