Przygarniemy/Kupimy KOCIAKA /Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 01, 2013 22:27 Przygarniemy/Kupimy KOCIAKA /Warszawa

Witam!

Poszukujemy kotka (płeć obojętna)

Oferujemy naprawdę dobry domek- jednorodzinny, z ogrodem, na spokojnym osiedlu domków (również niewychodzący- zależy od ustaleń),
Jesteśmy kociarzami, doświadczonymi w opiece, bardzo dbamy o zwierzęta

Nasze warunki- kotek musi być oswojony, 'zsocjalizowany', w 100% kuwetowy- ze względu na bezpieczeństwo naszego dziecka

Preferujemy albo młodego kociaka, albo starszego, ale nawykłego do dziecięcych rączek :)

Najchętniej nieco puchatszego, w ciemnym umaszczeniu (może być szary, bury, grafitowy, brązowy, dymny, niebieski, pręgowany....)

Jesteśmy w stanie pokryć koszty szczepień, sterylizacji, etc czyli ZAPŁACIĆ za kotka, oczywiście w granicach rozsądku, wszystko do uzgodnienia

Możemy też przyjechać po kotka w obrębie sąsiednich województw

Jeśli macie Państwo takiego kotka 'na zbyciu', poprosimy o mail czarna.sigrid@gmail.com, gg 2119796

Pozdrawiamy serdecznie!

CaraiRaf

Od: Pt lut 01, 2013 22:12

Post » Sob lut 02, 2013 0:12 Re: Przygarniemy/Kupimy KOCIAKA /Warszawa

Dostałam dzisiaj wieczorem maila o 5letniej koteczce do adopcji po śmierci jej opiekunki.
Jutro wstawię fotki - muszę je zgrać potem wgrać :wink: , natomiast to jest jej opis:

Domu szuka 5 letnia zdrowa koteczka obłędnej urody – „niebieska”, w typie rasy rosyjskiej. Jest bardzo łagodna, bezproblemowa, nieśmiała i uwielbia pieszczoty. Wysterylizowana.
Kocica ekstremalnie źle znosi przeprowadzki i zmiany właściciela. Nieufna w stosunku do obcych (miejsc, ludzi…), potrzebuje ciszy, spokoju, cierpliwości, czasu i FELIWAYa, potem staje się pieszczochem. Szukamy jej domu niewychodzącego, bez dużych czy energicznych psów, bez dzieci, towarzystwo innych kotów niewymagane. Dla ludzi, którzy cenią sobie u kota elegancję, spokój i klasę i zapewnią jej dożywotni dom.

Koteczka jest obecnie w Warszawie, jakbyście byli zainteresowani to można się umówic aby ją poznać.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lut 02, 2013 8:07 Re: Przygarniemy/Kupimy KOCIAKA /Warszawa

Podrzucam, niech kicia w potrzebie znajdzie u Was ciepły domek :ok:

Lila84

Od: Pon lip 02, 2012 14:52

Post » Sob lut 02, 2013 15:03 Re: Przygarniemy/Kupimy KOCIAKA /Warszawa

A taka koteczka jest do adopcji.Naprawdę prześliczna, z płaskim pyszczkiem, okrąglutką główką i pięknymi oczkami w kolorze ciemnego bursztynu.Jest zadbana bardzo, ale przebywa w domu, gdzie już kotów jest za dużo i musi poszukać nowego.Kotce zrobiłam tylko jedno zdjęcie, komórką,w dodatku na klatce schodowej, gdzie malutka bała się trochę.Jest przeurocza, transport do załatwienia.
Obrazek
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lut 02, 2013 18:40 Re: Przygarniemy/Kupimy KOCIAKA /Warszawa

:kotek:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Sob lut 02, 2013 22:10 Re: Przygarniemy/Kupimy KOCIAKA /Warszawa

Marzenia11 pisze:Dostałam dzisiaj wieczorem maila o 5letniej koteczce do adopcji po śmierci jej opiekunki.
Szukamy jej domu niewychodzącego, bez dużych czy energicznych psów, bez dzieci

Założycielka wątku pisze:
CaraiRaf pisze:Poszukujemy kotka (płeć obojętna)
Preferujemy albo młodego kociaka, albo starszego, ale nawykłego do dziecięcych rączek :)

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Sob lut 02, 2013 22:14 Re: Przygarniemy/Kupimy KOCIAKA /Warszawa

MaybeXX pisze:
Marzenia11 pisze:Dostałam dzisiaj wieczorem maila o 5letniej koteczce do adopcji po śmierci jej opiekunki.
Szukamy jej domu niewychodzącego, bez dużych czy energicznych psów, bez dzieci

Założycielka wątku pisze:
CaraiRaf pisze:Poszukujemy kotka (płeć obojętna)

tak, zorientowałam się, dlatego nie wstawiłam zdjęć.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 03, 2013 18:54 Re: Przygarniemy/Kupimy KOCIAKA /Warszawa

Przy domu z ogrodkiem i malym dziecku nalezy przyjac zalozenie, ze kot bedzie wychodzil. Jesli nie od razu, to za pare lat dziecko bedzie biegac w te i z powrotem - i nie ma w tym nic zlego, po to ma sie dziecko + ogrodek. :) Ale nie nalezy liczyc, ze kota da sie upilnowac.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28