Iga-już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 29, 2013 14:22 Iga-już w DS :)

Iga to około 5-cio miesięczna kotka. Została zgarnięta przeze mnie z parkingu gdzie siedziała pod samochodem – przemarznięta, wychudzona i płacząca. Na szczęście zdrowotnie ma się dobrze i obecnie próbujemy kotecka troszkę podpaść :wink: .
Ma w swoim małym ciałku niespożyte pokłady energii, chętnie się bawi i uwielbia przytulać się do człowieka przy czy pięknie mruczy i rozczulająco ugniata :1luvu: . Iga bardzo lubi inne koty dlatego chętnie zamieszkałaby z kocim kolegą lub koleżanką :ok: . Nie boi się spokojnych psów, nawet dużych. Nie wybrzydza przy jedzeniu i bezbłędnie korzysta z kuwetki.
Iga jest zdrowa, odrobaczona, zaszczepiona, miała zrobione testy na FIV/FeLv – oba negatywne.
Koteczka szuka domu niewychodzącego.
Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Gdyby ktoś chciał nas odwiedzić :wink: to jesteśmy w Cerkwicy (pow. gryficki, woj. zachodniopomorskie)
Kontakt do mnie:
tel.: 504 876 093
mail: koras220@op.pl
lub pw

A oto Igusia :kotek:

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lip 18, 2013 9:02 przez nelka83, łącznie edytowano 7 razy
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto sty 29, 2013 14:26 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

cudna panna

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto sty 29, 2013 14:41 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

To prawda- jest cudna :)

W sobotę ważyła 2,15 kg i kosteczki jej sterczą dość mocno :( Ale to tylko kwestia czasu aby nabrała więcej ciałka, powoli do przodu :wink:
Obrazek

nelka83

Post » Wto sty 29, 2013 15:17 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

hopsaj maleńka po domek :1luvu:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto sty 29, 2013 15:25 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

A o co kaman z białą niespodzianką? :)
Ania

balanka

Od: Pt paź 05, 2012 13:44

Post » Wto sty 29, 2013 21:32 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

:ok: hopsasa
Obrazek

animalon

Post » Wto sty 29, 2013 21:40 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Iga 5 miesięcy i ponad 2 kilo... Carmen jakieś 6 miesięcy i 1,85 kg... Chyba nie będę Małej Czarnej ograniczać jedzenia :oops:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro sty 30, 2013 7:30 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

balanka pisze:A o co kaman z białą niespodzianką? :)

Czekałam na takie pytanie :wink:
Iga na swoim ciałku, w swym czarnym futerku kryje białą niespodziankę praktycznie niewidoczną dla oka (ja zauważyłam dopiero po dwóch dniach :oops: ). Na brzuszku ma śliczną, białą plamę, która widoczna jest dopiero gdy Iga wywali się do góry kołami :)
Obrazek

nelka83

Post » Śro sty 30, 2013 7:36 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

MB&Ofelia pisze:Iga 5 miesięcy i ponad 2 kilo... Carmen jakieś 6 miesięcy i 1,85 kg... Chyba nie będę Małej Czarnej ograniczać jedzenia :oops:

MB&Ofelia, widziałam Carmen na fotkach - nie wiem czy ona taka ofutrzona, ale nie wygląda na chudziutką :ok:
A jakbyś zobaczyła Igę, przejechała dłonią po grzbiecie... sam szkielet, łapiny chudziutkie, łopatki sterczą :( Pasę ją, ale na razie nie widzę większych efektów.
Obrazek

nelka83

Post » Śro sty 30, 2013 8:13 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Będę kibicować, Iga to imienniczka mojej pierwszej tymczaski:) Nelka, udało Ci się chlasnąć matkę tamtych węgielków?

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Śro sty 30, 2013 8:22 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

WeraW pisze:Będę kibicować, Iga to imienniczka mojej pierwszej tymczaski:) Nelka, udało Ci się chlasnąć matkę tamtych węgielków?

Dziękujemy za odwiedzinki :ok:
Mamuśka diabełków na razie leci na Proverze, czekam aż się troszkę ociepli. Widziałam, że już większych mrozów nie zapowiadają więc jak będę z małą na szczepieniu to umówię sterylkę i kastrację dla Zezolmistrza (pogryziony kocurro, który kuruje się w mojej piwnicy i okrutnie śmierdzi :evil: tzn. jego siuśki :wink: ).
Obrazek

nelka83

Post » Śro sty 30, 2013 9:44 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Iguśka uwielbia gonitwy za światełkiem laserka - skacze jakby sprężyny miała w łapkach, robi salta, przyczajki :D A jak się już zmęczy to rozwala się jak żaba na łóżku :wink:

Obrazek
Obrazek

nelka83

Post » Śro sty 30, 2013 10:19 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

witaj CZarnulko:)))
Obrazek

animalon

Post » Czw sty 31, 2013 9:10 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Igusia wita i pozdrawia :kotek:
Mała dziś ładnie zjadła śniadanko po czym przystąpiła do porannego spaceru po domu w towarzystwie Kitki. Codziennie rano obie robią obchód mieszkania, nie omieszkają zajrzeć nawet do brodzika czy otwartej pralki :) . Nie wiem w jakim celu tak się szwędają, ale mam wrażenie, że to "rozruch" przed gonitwami i walaniem się po mieszkaniu :D :twisted: Jak wychodziłam do pracy to robiły rundki wokół łóżka i nie zanosiło się aby miały szybko skończyć :mrgreen:
A tak Iga uderza w kimono na szafie :)
Obrazek
Obrazek

nelka83

Post » Czw sty 31, 2013 9:14 Re: IGA -czarna księżniczka z białą niespodzianką ;)-szuka D

Słodziak malutki :1luvu: . Podobna do Carmen - też małe, czarne, z długim ogonkiem :D
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[następna]