Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
id4 pisze:Dwa kociaki o niebywałej urodzie.Toruń
- Miasto: Toruń (Kujawsko-Pomorskie)
- Opiekun: becia_73
- Osoba kontaktowa: Fundacja KOT
- Numer telefonu: 698175160
- Imię: Rudy Rysiek i siostra
- Kolor: Rudy i szylkret
- Aktualne szczepienia
- Książeczka zdrowia
Cudowny rudy kocurek urodzony w lipcu 2012 i jego urocza siostra szukają domu ,w którym będą miały zapewnione towarzystwo innego kota.
Kocięta są bardzo towarzyskie i lgną do ludzi.
Wychowane z kotami, psem i dziećmi.
Po uzgodnieniu zapewniamy transport do innego miasta.
Ogłoszenie pochodzi z portalu Kociaczek oferującego adopcje kotów.
agatka13 pisze:No to szukamy dalej, koleżanka nie zapewni tez domu z kotem, ponieważ mówiła o jednym!
agatka13 pisze:Moja koleżanka z pracy, która w życiu miała już dwa koty chce przygarnąć kociaka, ma 5 letnia córkę i chce żeby wychowywała się ze zwierzakiem, dlatego też chciałaby małego kociaka. Koleżanka mieszka w Gdyni, parę ulic ode mnie, w domu szeregowym, ale kot nie ma być wychodzący. Chce wychować sobie domowego pieszczocha. Warunki kotek będzie miał bardzo dobre, opiekę weterynarza (mamy wpólnego) i duży dom do biegania. Mogę zrobić wizytę przedadopcyjną, koleżanka miała rudego kotka i dlatego ma taki sentyment, ale myślę, że rozważyłaby może i inną maść.
becia_73 pisze:id4 pisze:Dwa kociaki o niebywałej urodzie.Toruń
- Miasto: Toruń (Kujawsko-Pomorskie)
- Opiekun: becia_73
- Osoba kontaktowa: Fundacja KOT
- Numer telefonu: 698175160
- Imię: Rudy Rysiek i siostra
- Kolor: Rudy i szylkret
- Aktualne szczepienia
- Książeczka zdrowia
Cudowny rudy kocurek urodzony w lipcu 2012 i jego urocza siostra szukają domu ,w którym będą miały zapewnione towarzystwo innego kota.
Kocięta są bardzo towarzyskie i lgną do ludzi.
Wychowane z kotami, psem i dziećmi.
Po uzgodnieniu zapewniamy transport do innego miasta.
Ogłoszenie pochodzi z portalu Kociaczek oferującego adopcje kotów.
rudy już w nowym domu,ale dzięki za pamięć
becia_73 pisze:agatka13 pisze:Moja koleżanka z pracy, która w życiu miała już dwa koty chce przygarnąć kociaka, ma 5 letnia córkę i chce żeby wychowywała się ze zwierzakiem, dlatego też chciałaby małego kociaka. Koleżanka mieszka w Gdyni, parę ulic ode mnie, w domu szeregowym, ale kot nie ma być wychodzący. Chce wychować sobie domowego pieszczocha. Warunki kotek będzie miał bardzo dobre, opiekę weterynarza (mamy wpólnego) i duży dom do biegania. Mogę zrobić wizytę przedadopcyjną, koleżanka miała rudego kotka i dlatego ma taki sentyment, ale myślę, że rozważyłaby może i inną maść.
a co się stało z tymi kotami?
agatka13 pisze:becia_73 pisze:agatka13 pisze:Moja koleżanka z pracy, która w życiu miała już dwa koty chce przygarnąć kociaka, ma 5 letnia córkę i chce żeby wychowywała się ze zwierzakiem, dlatego też chciałaby małego kociaka. Koleżanka mieszka w Gdyni, parę ulic ode mnie, w domu szeregowym, ale kot nie ma być wychodzący. Chce wychować sobie domowego pieszczocha. Warunki kotek będzie miał bardzo dobre, opiekę weterynarza (mamy wpólnego) i duży dom do biegania. Mogę zrobić wizytę przedadopcyjną, koleżanka miała rudego kotka i dlatego ma taki sentyment, ale myślę, że rozważyłaby może i inną maść.
a co się stało z tymi kotami?
odeszły za TM,jeden na starość, drugi na raka.
Nie nakarmiła nimi węża, ani nie wyrzuciła bo były chore, nie zgubiła ich na osiedlu, ani nie zagłodziła na śmierć! Spokojniejsze kocie cioteczki???
Koleżanka czekała aż córcia jej podrośnie i będzie mogła wspólnie uczestniczyć w opiece nad zwierzakiem. Dziś widziałam jej organizacje i przejęcie przed wyjazdem po kota/ koty, to jest jeden z tych domów, gdzie zwierzaki są częścią rodziny.
Dziękuję za posty, pozdrawiam
agatka13 pisze:koleżanka jedzie już dziś po kociaka ( z gumtree) , zastanawia się nawet czy nie wziąć jeszcze jego brata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości