Kot. Nie dla idiotów!Zagiel pisze:Okolice WołowaWOJ.DOLN.
Koty dowiozę w dowolne miejsce III RP
A czemu są U mnie :
Bo przeprowadzilam się na wieś (zabita dechami) żeby zajmować się porzuconymi kotami , psami .bo dużo miejsca.Łał.A te (oprócz kocicy z małym ) , to rezydenci. (za stare , za płochliwe , nie chcieli to zostały).
Teraz muszę je oddać , bo mamy deadline (niektóre to chyba rzeczywiście deadline )do poniedziałku
Po prostu albo wywalę koty (szzegolnie 15 letnia półślepa kocica nadaje się do mieszkania w stodole,jak raz prysnęła z domu , to wróciła ze srucinami w czaszce),albo moje dzieci pójdą sobie do rodziny zastępczej.
I tu cytat z pisemka od kuratorki:
"W mieszkaniu obok ludzi zamieszkują psy i koty.Trudno określic czy zwierzęta nie stanowią zagrożenia dla maleńkich dzieci."
Coś wspomniane o odorze (no przecież wszyscy wiedzą , że koty śmierdzą i mają myszy łapać).
Wrocławski TOZ był -smrodu nie stwierdził. Kotów 8 plus 2 (mamusia z dzieckiem)
Zdjęcia pisemek też moge przesłac (jak się wyrobię , bo burza idzie , a kozy i konie po pastwisku jak głupie latają).
Dzisiaj pani kurator miała pretensje , że koty mają kuwety w domu .Przeca jak wychodzą po zrobieniu kupki , to mogą zanieczyścić jedzenie dla dzieci w garnkach.
Kot. Nie dla idiotów!
Kot. Nie dla idiotów!
Kot. Nie dla idiotów!Zagiel pisze:Jakiego odebrania?
Ja tu szukam domów dla kotow.Taki jest temat
TOZ we WR. wystawił mi taką laurkę , że proszę o wyrycie na moim nagrobku za lat kilkadziesiąt.
Inne powody oprócz posiadania zwierząt w domu (oficjalnie i w papierkach):
mam dziwną opinię we wsi,
mam stare meble (zatrzymałam się w rozwoju na latach 80,
mam starą lodówkę (Minsk),
nie pracuję na etacie (własna dzialalność , częściowo za granicą),
dzieci nie są szczepione w wiejskim ośr. zdrowia , tylko mają indywidualny tok szczepien we Wro(k.400 zł za szczepionkę -dziwne nie?)
I tak :pani z Gopsu pisze ,że śmierdzi ,TOZ ze nie .
Pani z GOPsu pisze , że była kilkanaście razy, byla razy 3 (ale podpisy ma ).Ale to chyba nie otym wątek , tylko o kotach
Ja trochę nie myślę o tej porze ,jak się tu dodaje zdjęcia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości