PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 05, 2012 12:05 PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

Szukamy na gwałt domu tymczasowego lub stałego dla dwóch małych kotków ok 5 miesięcznych. Kociaki zostały podrzucone do zakładu budowlanego we Wrocławiu. Baaardzo lgną do ludzi, cały dzień spędzają zaglądając przez przeszkolone drzwi do biura. Niestety maluchami nikt się tam nie interesuje i ich nie dokarmia.
Osoby, które mogłyby pomóc bardzo proszę o kontakt.
tel. 694 767 811, mail: goldengaj@wp.pl

Obrazek
Obrazek

Ania&goldenki

Od: Wto kwi 10, 2012 16:21

Post » Pt paź 05, 2012 13:08 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

nakarm je.I postaw jakąś budkę. Nie możesz je zabrać na czas szukania DT/DS? Tutaj trudno o dom tymczasowy bo ci co zaglądają to z reguły sami mają kotów po kokardki.Czasu trzeba. Zrób im fb i ogłoszenia.Poproś o pomoc w poszukiwaniu DS ew danie DT na czas szukania stałego opiekuna.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt paź 05, 2012 13:11 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

dodałem info o kotach do wątku potrzebny dom tymczasowy viewtopic.php?f=13&t=57504&p=9276953#p9276953
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pt paź 05, 2012 16:13 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

Śliczne maluchy. Sytuacja taka sama jak u nas w Stargardzie, tylko u nas na parkingu niestrzeżonym podrzucono 4 miesięczne kotki aż 4 szt. Ja je dokarmiam od paru dni odkąd dowiedziałam się, że tam są. 8)
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Sob paź 06, 2012 13:19 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

ludzie nie mają serca :?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob paź 06, 2012 14:58 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

Ania&goldenki pisze:Szukamy na gwałt domu tymczasowego lub stałego dla dwóch małych kotków ok 5 miesięcznych. Kociaki zostały podrzucone do zakładu budowlanego we Wrocławiu. Baaardzo lgną do ludzi, cały dzień spędzają zaglądając przez przeszkolone drzwi do biura. Niestety maluchami nikt się tam nie interesuje i ich nie dokarmia.

Obrazek
Obrazek

Takie piękne tygryski!

Kto się ulituje nad nimi? :(
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Sob paź 06, 2012 15:10 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

sroka7 pisze:
Ania&goldenki pisze:Szukamy na gwałt domu tymczasowego lub stałego dla dwóch małych kotków ok 5 miesięcznych. Kociaki zostały podrzucone do zakładu budowlanego we Wrocławiu. Baaardzo lgną do ludzi, cały dzień spędzają zaglądając przez przeszkolone drzwi do biura. Niestety maluchami nikt się tam nie interesuje i ich nie dokarmia.

Obrazek
Obrazek

Takie piękne tygryski!

Kto się ulituje nad nimi? :([/quot
Śliczne, nasze też kto chce 4 koteczki?? Kto??
Obrazek

jasia0245

Post » Śro paź 10, 2012 22:33 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

Podbijam. Jakoś tu się cicho zrobiło, a szkoda młodziaków, bo coraz zimniej się robi :cry:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Czw paź 11, 2012 15:48 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

Jakie bidulki :cry: Cholera...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw paź 11, 2012 16:29 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

cudne te kociaki!
pokażę jutro fotki koleżance - ma 2 koty, ale kiedyś mówiła, że marzy o takim, jak z reklamy Whiskas - może jej się któryś spodoba ( jeśli jeszcze szuka)

ja z kolei powinnam zabrać koteczkę tricolor ( wiek też ok. 5 m-cy) od patologicznej rodziny.... ale dokąd ją zabrać?
mam stado przygarniętych psów i kota, który nie toleruje żadnych innych kotów w domu, ani dużych, ani kociąt :(

dotąd głównie pieskom pomagałam ( choć i kotom też ;)) na dogomanii, ale życie zdecydowało, że i na tym forum się zarejestrowałam

mari23

Od: Śro sty 12, 2011 21:39

Post » Czw paź 11, 2012 16:41 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

W Stargardzie z 4 bezdomniaczków zostały już 3, bo koteczce znalażliśmy dobry domek i kochających ludzi. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
a ta czarnulka ma kochający domek stały.
Obrazek
Obrazek

jasia0245

Post » Czw paź 11, 2012 17:58 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

mari23 pisze:cudne te kociaki!
pokażę jutro fotki koleżance - ma 2 koty, ale kiedyś mówiła, że marzy o takim, jak z reklamy Whiskas - może jej się któryś spodoba ( jeśli jeszcze szuka)

ja z kolei powinnam zabrać koteczkę tricolor ( wiek też ok. 5 m-cy) od patologicznej rodziny.... ale dokąd ją zabrać?
mam stado przygarniętych psów i kota, który nie toleruje żadnych innych kotów w domu, ani dużych, ani kociąt :(

dotąd głównie pieskom pomagałam ( choć i kotom też ;)) na dogomanii, ale życie zdecydowało, że i na tym forum się zarejestrowałam

No widzisz jak to dziwnie bywa :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw paź 11, 2012 20:06 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

_ogonek_ pisze:

A te dwa koteczki są faktycznie jak z reklamy Whiskas. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Śliczne są, takie na pokaz.
Obrazek

jasia0245

Post » Czw paź 11, 2012 20:32 Re: PILNE !!! MAŁE KOTKI DO ADOPCJI - WROCŁAW

_ogonek_ pisze:

woooooooooow !!! Ogonek!!!!!! :1luvu: jak się cieszę !!! i już nie czuję samotna

mari23

Od: Śro sty 12, 2011 21:39