Osoby, które mogłyby pomóc bardzo proszę o kontakt.
tel. 694 767 811, mail: goldengaj@wp.pl

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Ania&goldenki pisze:Szukamy na gwałt domu tymczasowego lub stałego dla dwóch małych kotków ok 5 miesięcznych. Kociaki zostały podrzucone do zakładu budowlanego we Wrocławiu. Baaardzo lgną do ludzi, cały dzień spędzają zaglądając przez przeszkolone drzwi do biura. Niestety maluchami nikt się tam nie interesuje i ich nie dokarmia.
sroka7 pisze:Ania&goldenki pisze:Szukamy na gwałt domu tymczasowego lub stałego dla dwóch małych kotków ok 5 miesięcznych. Kociaki zostały podrzucone do zakładu budowlanego we Wrocławiu. Baaardzo lgną do ludzi, cały dzień spędzają zaglądając przez przeszkolone drzwi do biura. Niestety maluchami nikt się tam nie interesuje i ich nie dokarmia.
mari23 pisze:cudne te kociaki!
pokażę jutro fotki koleżance - ma 2 koty, ale kiedyś mówiła, że marzy o takim, jak z reklamy Whiskas - może jej się któryś spodoba ( jeśli jeszcze szuka)
ja z kolei powinnam zabrać koteczkę tricolor ( wiek też ok. 5 m-cy) od patologicznej rodziny.... ale dokąd ją zabrać?
mam stado przygarniętych psów i kota, który nie toleruje żadnych innych kotów w domu, ani dużych, ani kociąt
dotąd głównie pieskom pomagałam ( choć i kotom też) na dogomanii, ale życie zdecydowało, że i na tym forum się zarejestrowałam
_ogonek_ pisze:mari23 pisze:cudne te kociaki!
pokażę jutro fotki koleżance - ma 2 koty, ale kiedyś mówiła, że marzy o takim, jak z reklamy Whiskas - może jej się któryś spodoba ( jeśli jeszcze szuka)
ja z kolei powinnam zabrać koteczkę tricolor ( wiek też ok. 5 m-cy) od patologicznej rodziny.... ale dokąd ją zabrać?
mam stado przygarniętych psów i kota, który nie toleruje żadnych innych kotów w domu, ani dużych, ani kociąt
dotąd głównie pieskom pomagałam ( choć i kotom też) na dogomanii, ale życie zdecydowało, że i na tym forum się zarejestrowałam
No widzisz jak to dziwnie bywa
_ogonek_ pisze:mari23 pisze:cudne te kociaki!
No widzisz jak to dziwnie bywa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości