POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 05, 2012 11:43 POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Na imię mam Łucja, mam 67 lat i mieszkam w Kowarach. Od lat opiekuje sie bezdomnymi zwierzętami, a mianowicie lecze je dokarmiam, sterylizuje bezdomne kotki lub podaje im leki antykoncepcyjne, no i próbuje znaleźć ciepły i kochający dom ratowanym przezemnie zwierzętom. Wiem i czuje ze to moja misja na tym swiecie i dopóki starczy mi sił bede o nie walczyć! To moja osobista walka przeciwko zlu... Chciałabym przekazać ludziom moja pasje i miłość do swiata ludzi i zwierzat. Nie prosze o pieniądze ani pomoc w
opiece nad zwierzętami, prosze tylko abyście pomogli mi znaleść domy dla ratowanych przezemnie zwierzat. Obecnie pod moja opieka jest osiem kotow, pies i krolik w miszkaniu w bloku 50m2... Sa to w wiekszosci zwierzeta bardzo skrzywdzone przez ludzi lub kalekie. To im staram sie zapewnic dom i pomoc zapomniec wyrzadzone im krzywdy. Problem polega na tym ze ilosc zwierzat przeszla moje mozliwosci... Mam cztery mlode kotki w wieku cztery, piec, szesc miesiecy i rocznego kotka ktorym nie moge znalezc domu :-( Chce by te mlode kotki znalazly dom w ktorym dozyja starosci... Proszę was pomóżcie mi znaleźć im domki. W ten sposób bede mogła pomoc innym, starszym i bardziej pokrzywdzonym zwierzętom. Chcialabym byc domem tymczasowym ale na chwile obecna nie jest to mozliwe...Tak więc prosze was, ludzi którzy tak jak ja kochają zwierzęta i wierzą ze ocalajac jedna istotę ocalisz cały świat, POMÓŻCIE MI KOCHAĆ ZWIERZĘTA! Oglaszajcie moje zwierzęta i pomagając znaleźć im dom dacie mi mozliwosc zrobic wiele wiecej... Lucja ze zwierzyncem.

Oto moje kotki:

Obrazek

Kocie malenstwo po zmarlej wlascicielce pilnie szuka domku!
Jest to cztero-miesieczny, czarno-bialy kocurek plci meskiej.
Jest grzeczny i przyjaznie nastawiony w stosunku do ludzi.
Wystarczy go dotknac a mruczy jak wiatrak smile Pieknie zalatwia
sie do kuwetki i jest gotowy do adopcji. Koteczek jest w tej chwili
w trzecim domu tymczasowym wiec jego nastepny domek musi byc
tym ostatnim! On juz nie raz pokochal czlowieka a pozniej musial
odejsc, nie zasluguje na to... frown

Obrazek

Kto znajdzie miejsce w sercu dla malutkiego Smyka?
Smyk ma szesc miesiecy, jest wesolym i towarzyskim
kotkiem. Jest u mnie od urodzenia bo opiekuje sie jego
dzika mama. Nie boi sie ludzi ani innych zwierzat i
niedlugo bedzie wykastrowany. Zasluguje na najwspanialszy
domek na swiecie :-)

Obrazek

Czarna pantera Tosia szuka kogos kto ja pokocha taka jaka jest.
Tosia to sliczna piecio-miesieczna dziewczynka. Zabralam ja bo jej
mama porzucila ja i jej siostrzyczke ktora zabil samochod. Babcia
Tosi to stara dzikuska ktora jest pod moja opieka i nie daje
najlepszego przykladu Tosi bo uczy ja bac sie ludzi ;-) Ale wierze
ze w spokojnym domku i przy odrobinie milosci i cierpliwosci bedzie
z Tosi calkiem przyzwoita kotka :-) Tosia moze mieszkac z innymi
zwierzetami ale potrzebuje bardzo spokojnego domu.

Obrazek

Roczny koteczek szuka spokojnego domu. Jest bardzo grzecznym i
troszke wstydliwym kocurkiem plci meskiej. Nie boi sie ludzi ale nie
lubi halasu, boi sie gwaltownych ruchow. Moze mieszkac w jednym
domku z innymi zwierzetami ale raczej nie z malymi dziecmi. Bardzo
lubi bys szczotkowany :-) Jak byl malutki bal sie mnie ale na widok
szczoteczki przezwyciezal lek i przychodzil do mnie. Ma slabosc do
szczoteczki! ;-) Ma niesamowicie lsniaca siersc i smieszna biala plamke
pod noskiem, ktora sprawia ze jest wyjatkowy. Kocurek jest wykastrowany
i bardzo czysty, pieknie zalatwia sie do kuwetki. Zasluguje na najwspanialszy
domek na swiecie oraz opiekuna tak wrazliwego jak on sam.

Zainteresowanych prosze o kotakt pod numer : 509156519
Lub na email : kochamzwierzeta@hotmail.com

lucja2012

Od: Pon wrz 03, 2012 12:18

Post » Pt paź 05, 2012 14:14 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

podniosę chociaż :|

:!:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pt paź 05, 2012 14:16 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

rene010 pisze:podniosę chociaż :|

:!:

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt paź 05, 2012 14:30 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Dziekuje :-)

lucja2012

Post » Pt paź 05, 2012 21:51 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Łucjo, ukłony za to co robisz dla kotów!

Nie pomogę niestety bezpośrednio... bardziej informacją. Z tego, co czytam na forum najczęściej ludzie zgłaszają się z prośbą o ogłoszenia do CatAngel, która się w tym specjalizuje, ma duże doświadczenie i bazę skutecznych, sprawdzonych miejsc ogłoszeniowych. Pod tym linkiem masz wszystkie wskazówki jak ogłaszać
viewtopic.php?f=1&t=120970

a za niewielką opłatą CatAngel ogłasza sama, musiałabyś przygotować "bazę informacyjną" o kotach, ale z tym jak czytam nie byłoby problemu, bo bardzo ujmująco piszesz o swoich Podopiecznych:)

Kopiuję za autorką:
"Do ogłoszenia potrzebuję:
- tekstu do ogłoszenia wraz z tytułem(długość do 1500 do 2500znaków)
- do 6 zdjęć
- danych kontaktowych(mail i tel)mail do aktywacji linków,jeżeli tel nie jest potrzebny do ogł nie trzeba podawać
- miasta i województwa, w jakim przebywa zwierzak(czasami trzeba wybrać miasto)"

Tu link do szczegółów na jakich zasadach można złożyć zamówienie u CatAngel
viewtopic.php?f=27&t=117559

Jeśli koszt ogłoszeń byłby problemem, wezmę go na siebie. Daj proszę sygnał tutaj czy na PW.

Serdeczności dla Ciebie i dla Twoich Kociastych. Za znalezienie jak najlepszych i odpowiedzialnych domów!

maryniaj

Od: Śro wrz 15, 2010 23:13

Post » Sob paź 06, 2012 9:44 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Bardzo dziekuje za infomacje. Najpierw postaram sie o lepsze zdjecia a pozniej zajme sie ta strona i dam Pani znac ;-)

Lucja ze zwierzyncem

lucja2012

Post » Sob paź 06, 2012 19:54 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Jakie piękne czarnulki :1luvu:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Sob paź 06, 2012 20:26 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Też zgłaszam chęć zasponsorowania jednemu kotkowi pakietu ogłoszeń u Cat Angel.
Gdy będziesz miała przygotowaną treść ogloszenia i zdjęcia- daj mi znać na PW, żebym nie przeoczyła. Przeleję pieniądze Cat Angel i mam nadzieję, że zaowocują domkiem dla kotka. Trzymam bardzo mocno kciuki :ok:

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Sob paź 06, 2012 21:23 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Bardzo wam dziekuje... Jestescie wspaniali :-) Dam znac jak bede gotowa.

Pozdrawiam Lucja i Koteczki

lucja2012

Post » Sob paź 13, 2012 21:50 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Hop do góry! ;)
Obrazek

Elide

Od: Pt sty 27, 2012 12:37

Post » Nie paź 14, 2012 7:37 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Witaj Łucjo :D . Zapisuję wątek.
W przyszłym miesiącu - jak będzie trzeba - też wykupię u CatAngel ogłoszenia któremuś.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie paź 14, 2012 7:44 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Mogę porobić kotkom ogłoszenia na kilku darmowych portalach. Poproszę tylko na PW nr telefonu kontaktowy do Pani i miasto w jakim są kotki ;)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Nie paź 14, 2012 7:51 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Trzymam kciuki mocno. Widzę, że michalinadzordz już zrobi trochę ogłoszeń. Wysyłam pw
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie paź 14, 2012 11:54 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Za domki :ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie paź 14, 2012 13:16 Re: POMOCY!!! Sytuacja wymknela mi sie spod kontroli :-(

Za nowe domki :ok:

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

[następna]