Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:he,he...wychować po swojemu. Jak ja lubię te zdanie.
Dzięki za odpowiedź. Dzewczyny jak bedą zainteresowane to odezwą się. Mieszkanie wynajęte to musi byc zgoda włąściciela . Teraz są nie inwazyjne metody zabezpieczenia okien i balkonu.Nie trzeba na stałe montować.Człek wyprowadza sie i demontuje.
Wyjście bezpieczne kota na balkon pod tzw opieką można między bajki włożyć.
obuziak pisze: koty będą wychodzić tylko pod naszą stałą uwagą.
Agneska pisze:I na ogół jeśli takie niebieskie "w typie rasy" malutkie koteczki są do adopcji, to trzeba się mocno starać, żeby dostać takiego kotka. Na pewno mieć przygotowany dom, zabezpieczony balkon itp. Lepiej to zrobić wcześniej, bo można "nie załapać się" na okazję.
Myszka.xww pisze:obuziak pisze: koty będą wychodzić tylko pod naszą stałą uwagą.
A możesz to jakoś plastycznie opisać? Tak, żebym sobie mogła wyobrazić?
I czy ew. w grę wchodzą brytyjskie kociątka z jakimiś defektami?
Zofia.Sasza pisze:A ja chętnie 'przygarnę' Triumpha Spitfire cabrio. Koniecznie bez defektów. Tylko w kolorze czerwonym![]()
A mówiąc serio - z takim nastawieniem ciężko Ci byłoby dostać z forum jakiegokolwiek kota. Zwierzę nie zegarek, gwarancji nie wydajemy. Co zrobisz, jak kociak 'bez defektu' się 'zepsuje'?
obuziak pisze:Myszka.xww pisze:A możesz to jakoś plastycznie opisać? Tak, żebym sobie mogła wyobrazić?
I czy ew. w grę wchodzą brytyjskie kociątka z jakimiś defektami?
Kompletnie nie mogę zrozumieć do czego zmierzacie tego typu uszczypliwymi komentarzami. Jeżeli macie przykre doświadczenia w związku z czyimiś historiami czy własnym niedopilnowaniem nie mierzcie innych swoja miarą.
W grę wchodzą tylko kociaki i bez defektów. Zależy nam na zdrowych zwierzakach ponieważ obecnie nie czujemy się na siłach by opiekować się kalekimi, chodź zdajemy sobie sprawę, że te zwierzaki też są kochane i wspaniałe.
jaaana pisze:Zofia.Sasza pisze:A ja chętnie 'przygarnę' Triumpha Spitfire cabrio. Koniecznie bez defektów. Tylko w kolorze czerwonym![]()
A mówiąc serio - z takim nastawieniem ciężko Ci byłoby dostać z forum jakiegokolwiek kota. Zwierzę nie zegarek, gwarancji nie wydajemy. Co zrobisz, jak kociak 'bez defektu' się 'zepsuje'?
A dasz ciepły garaż?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 29 gości