» Nie wrz 16, 2012 22:12
Kto ma wolne rude - najlepiej w Warszawie lub okolicy?
Hej. Miałam dwa rudziaki do adopcji, ale już znalazły domy, a ja mam wciąż zgłoszenia. Nie będę już pisać do każdego po kolei, ale jeśli ktoś chce, żebym mu podesłała kontakt, to chętnie to zrobię - jeśli ktoś do mnie napisze.
Nie wiem, czy domy dobre, czy nie, bo nie weryfikuję nie mając już kotów, ale myślę, że szkoda tracić chętnego, bo zawsze jest jakiś kot w potrzebie, a każdy niech sobie bada wg własnych kryteriów.
Tylko nie odsyłajcie mnie na wątek "czerwieniami malowane", bo nie mam ochoty się przebijać przez ileś tam stron nie wiedząc, co jest aktualne i inni ludzie pewnie też nie.
Tak, że proszę o zdjęcie i krótki opis, to będę mogła ludziom podsyłać link do wątku.
Obecnie mam chętną na kociaka rudo-rudego (bez innych kolorów) Nie pytałam się, czy może być starszy. (Doczytałam maila - szuka małego).
Chciałabym jej jutro odpisać.
Kilka dni temu miałam na rudego wychodzącego, nie musiał być kociak, ale rudy, bo takiego kobieta miała w dzieciństwie.
I inny dom na parkę, w tym 1 rudy (drugi nie wiem, jaki). Też wychodzący, okolica podobno bezpieczna. Ostatnie dwa nie wiem, czy jeszcze aktualne, bo kilka dni minęło.