więcej zdjęć tutaj ---->>> https://plus.google.com/photos/10900015...8851966961
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
staruszka pisze:Dlaczego oddaję koty? Bo sytuacja mnie do tego zmusza... gdyby nie to wszystko złe co się dzieje i ta sytuacja koty nadal mieszkałyby ze mną.U rodziny nie mogę ich zostawić,rodzice mają dwa psy,teściowie tez odpadają ponieważ teść jest po wycięciu krtani a teściowa nie bardzo lubi jakiekolwiek zwierzęta,ciocia kocha tylko śliczne małe pieski,a moja babcia ma małe mieszkanko gdzie ma 3 klatki z papugami i o kotach nie ma mowy.Znajomi,ci którzy kiedyś chcieli już maja koty,psy a większość za granicą mieszka.Tak więc nie wiem co z nimi ... chyba czeka ich schronisko bo nie wiem co począć jak domu nie znajdą.
Irlandzka Myszka pisze:Moim zdaniem już bardziej humanitarnie byłoby je uśpić, żeby się męczyły.
staruszka pisze:Uśpienie,młodego zdrowego kota to wcale nie taka łatwa sprawa,też wolałabym żeby nie musiały przechodzić tego wszystkiego co się w schronisku dzieje ale który wet się tego podejmie?
staruszka pisze:Napisałam też że wolałabym żeby nie musiały przechodzić tego wszystkiego co się dzieje w schronisku,bo cały czas mam nadzieję że pojawi się cudowny człowiek który zechciałby się nimi zając do końca ich kociego życia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości