Bo śmiesznie podskakuje na widok wszystkiego co się rusza

Czemu Prysia ?
Bo uwielbia prychać na wszystko co się rusza .
Jej historia jest bardzo krótka.
Dostałam maila od Ziutki-Meli tej treści :
byłam na nocy kinowej, wracam sobie o 4 rano nocnym MPK, po drodze wsiada dwóch 17-letnich chłopaszków z kotkiem na rękach... niby się nim bawi, przytula... pomyślałam znalazł i się zaopiekuje, ale tuż przed ich wysiadką usłyszałam jak mówi do kolesia, że jak tylko wysiądą to go puści "w osiedle"...
wysiedli na Podolanach, plus jakieś 10 innych osób, widzę, że puszcza kotka na chodnik, więc przepycham się i wyskakuję z autobusu, przepycham się przez ten tłum na chodniku, nie wiedziałam, że tak potrafię się pchać na chama... wyzywam szczonka od idioty (a chętnie jakby był bliżej, a malucha miałabym na rękach do skopałabym mu dupę!!!! taka kur...a mnie wzięła) łapiąc w tym samym czasie tego małego biedaka...
no i z powrotem do autobusu już mi się nie udało wsiąść, ruszył mi sprzed nosa... chociaż musiał kierowca widzieć całą akcję jak wylatuję jak z procy po kotka, nadusiłam guzik a i tak mi odjechał...
i tak zasuwałam (szczęście było jasno) pieszo do chaty, ze 2 kilosy... z maluchem na rękach... mruczał mi pięknie, a temu szczonkowi w autobusie piszczał...
śpi teraz u mnie na pościeli do prania w łazience, najedzony (...)
musiałam za nim wyskoczyć, nie miałby tam szans... raz, że nikt nie chodzi tam o tej godzinie w sobotę, dwa darł się wniebogłosy, te głupie durne dzieciaki by go rozdeptały... nawet dziewczyny się nie zlitowały, żeby mu pomóc... skur....e z tej naszej młodzieży... i mógłby wpaść pod samochód...
nie wiem po co ten idiota brał tego kociaka... żeby go wywalić w innym miejscu...
Koteczka jest w tej chwili u mnie na DT.
Ma 10 tygodni,została odrobaczona i odpchlona.
Stworzona wręcz do achów i ochów oraz podziwiania niezaprzeczalnej urody

Wulkan energii.Sieje grozę i spustoszenie wśród rezydentów których oprychała od łapek po sam czubek ogona .
Psicy też nie żałowała. Jak prychać to na wszystkich po równo

Taka się sprawiedliwa trafiła.
A o to Prysia

Kotka oswojona,zero strachu bo kto jej podskoczy.
Ktoś się już zakochał ?