Przychodnie weterynaryjną mam 15 min spacerkiem od domu, jestem zmotoryzowana więc dojazd do lekarza zajmuje kilka minut. Balkonu nie posiadam. Mieszkam na drugim piętrze, okna otwieram tylko na potrzeby wywietrzenia pokoju, nie ma możliwości żeby zostały otwarte bez nadzoru (ze względu choćby jeszcze na psa). Wszelkie wizyty przed adopcyjne mile widziane

Obecnie mieszkam na prawie 80 m2 z chłopakiem i Lupusem (6 letni leonberger), za ok. 2 miesiące zostaniemy tylko z psiakiem we dwoje (chłopak wyprowadza się na swoje mieszkanie, mniejsze od mojego z racji tego ze mam ogromnego psa nie ma sensu przeprowadzać się na mniejsze). Z od małego zawsze miałam do czynienia ze zwierzętami, ale od zawsze byłam psiarą. Miałam iść na weterynarię jednak planu uległy zmianie i wybieram się od października na prawo

Kota jako tako swojego nigdy w domu nie miałam, jedynie w momencie gdy znajomy wyjeżdżał i zostawiał mi swoje gadziny pod opieką. Pies jest wykastrowany i absolutnie nie jest typem samca alfa tylko wielkiego rozbrykanego szczeniaka. Ostatnio po podjęciu decyzji o adopcji kota przeczytałam wiele artykułów czy to o adopcji czy zakupie i w końcu trafiłam na to forum. Nie chce brać kota z żadnego randomowego portalu pokroju tablica.pl czy gumtree.pl bo to nikomu nie pomoże a napędzi tylko popyt na ''rasowe ale bez rodowodu''. Jeżeli są dalsze pytania to chętnie odpowiem