kocia mama dostała imię - Mimi - jest na tymczasie u Hani. ma towarzystwo innych tymczasowiczów - sami kawalerowie - i powoli zaczyna sie przyzywczajać do życia bez córci, która odeszła na pp (pierwsze dni byly trudne, Mimi płakala na malutką). zarówno dla Mimi, jak i dla jej synka (tymczas u neron) zwanego Zbójem szukamy domków stałych.
kocia mama 01.07 wraca na ulicę

nie mamy dla niej żadnej alternatywy póki co. jej dzieci są w dt, a ona została sama, bez domu.
nawet na stare miejsce kempingowe wrocic nie moze, bo nikt tam sie nią jednak nie zajmie, nawet nie ma z kim pogadac na ten temat. gorzej juz chyba byc nie moglo

DZIĘKI CUDOWNYM KOBIETOM KOCIAKI MAJĄ DT

KOCIA MAMCIA SZUKA NAJCHĘTNIEJ DS, JEST WYRZUCONYM MIZIAKIEM, TO ONA PIERWSZA DO MNIE WYSZLA I POKAZALA, GDZIE SA DZIECI. WETERYNARZ ZAZNACZA, ZE ZDECYDOWANIE DO ADOPCJI, BO LGNIE DO CZLOWIEKA CALA SOBA. A DO MOMENTU ZNALEZIENIA DOMKU BĘDZIE PRZEBYWAŁA NA TERENIE KEMPINGU
stalo sie.
w niedziele 17.06 kocieta wracaja na kemping przy ulicy Czerniakowskiej w warszawie. nie mamy dla nich, żadnego miejsca na przechownaie, a musza opuscic lecznice, w kotrej byly na przeleczneiu kataru, a ich mama na sterylizacji.
jesli ktokolwiek z Was mialby jakakolwiek rade, jak tego uniknac w ciagu 2 dni, to jestem otwarta, na kazdy pomysl.
kolejna kocia tragedia na tapecie :/
w sobotę 09.06 na kempingu Miasto Cypel - Warszawa(skrzyżowanie Czerniakowskiej z Zaruskiego) znalazłam kocią mamę z 4 maluchow ( kotki maja około 8 tygodni) .jeden najmniejszy od razu poszedł do domku.zostały trzy (2 dziewczynki i jeden chłopak) i mama. umowa z ludzmi, którzy tam mieszkają (opiekują się terenem w ciągu roku) jest taka, że mamuśka w ostateczności może wrócić i będzie wolnozyjącą koteczką (trochę szkoda, bo to wyrzucony miziak), a reszta musi znaleźć domki.
w tym momencie cała rodzinka przebywa w lecznicy. małe leczone z kociego kataru, ale w dobrym stanie, mateczka do sterylki - wygląda na to, że juz w kolejnej ciązy.
do 18.06 kotki muszą opuścić lecznicę a najgorszą opcją jest odwiezienie ich w tamto miejsce - dużo ludzi, psy i kibice (kemping dla kibiców)
bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domków lub tymczasu
[

[

[

[