UWAGA - pilnie szukam właściciela szylkretka. Wwa Praga Półn

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 11, 2012 22:06 UWAGA - pilnie szukam właściciela szylkretka. Wwa Praga Półn

Wróciłam z weekendu - i u mnie w samochodzie, a dokładnie pod mieszka kot.

Taki wyblaknięty tricolor - przewaga kremowego.
Nie jest chyba bardzo wystraszony bo "gada" i jak wyciągaliśmy akumulator cieszyło się że będzie więcej miejsca.

Nie ciachnięte, bo już czuję "zapach" kota. edit (może to inny- jest jeszcze czarny...) nie wiem kto sika i smrodzi..... :roll:

Próbowałam teraz na transporter, ale nie.

Jutro ustawiam klatkę na gada:-)
I jak będę miała gagatka obfocę i wrzucę, na razie daję sygnał że takie cudo u mnie zamieszkało, a nigdy nie widziałam.

Mam też czarnego - więc które się pierwsze złapie, jedzie na sterylkę a potem ... to zależy czy dzikie, czy da się resocjalizować.

Tak czy inaczej:

Jeśli ktoś się natknął na ogłoszenia o bardzo jasnej tricolorce - proszę o sygnał.

Od około 1 czerwca jest na podwórku w Warszawie na Pradze Północ.
Ostatnio edytowano Pt cze 15, 2012 10:39 przez MonikaWarszawa, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Pon cze 11, 2012 22:27 Re: Warszawa Praga Północ - "wyblakła" tricolorka - ktoś szu

ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Pon cze 11, 2012 22:37 Re: Warszawa Praga Północ - "wyblakła" tricolorka - ktoś szu

:-) patrzyłam na to i zastanawiałam się ... zawołałam koleżankę i też nie wie....
Ale pod autem i upaprane - ciut inne....
Dlatego na razie się wstrzymam
Myślę że jutro upoluję gada.

Ale jest toto podobne.

Dziękuję za odzew.

Tak czy inaczej złapać muszę, bo jak jest czarne i białe = zaraz zgraja małych kudłatych w moim samochodzie. A Ja potrzebuje jeździć a nie robić za wylęgarnie.
A tak serio boję się bo są tez samochody sąsiadów, a oni nie kopią w auta i nie leżą pod nimi przed odpaleniem. Już nie wspomnę jak są łapki na maskach - jest awantura.
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Post » Wto cze 12, 2012 22:07 Re: Warszawa Praga Północ - "wyblakła" tricolorka - ktoś szu

Kota złapana:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab1 ... b2844.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f1c ... 9941b.html

pierwsza reakcja weta : dzikie i w ciąży. Jutro dowiem się więcej. Dziś była kolejka, a kota przerażona.

MonikaWarszawa

Post » Śro cze 13, 2012 17:23 Re: Warszawa Praga Północ - dzika szylkretka - foto.

Już "zrobiona" jeszcze lekko śpiąca.
Dzięki Aldona za foto:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/482 ... 01939.html

MonikaWarszawa

Post » Pt cze 15, 2012 10:41 Re: UWAGA - pilnie szukam właściciela szylkretka. Wwa Praga

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99f ... 87e2c.html

za kilka dni musze odebrac ją z lecznicy i ma planu co dalej... :cry:

MonikaWarszawa

Post » Czw cze 21, 2012 15:34 Re: UWAGA - pilnie szukam właściciela szylkretka. Wwa Praga

kotka pojechała na działki - właściciel nadal poszukiwany....

MonikaWarszawa

Post » Czw cze 21, 2012 20:45 Re: UWAGA - pilnie szukam właściciela szylkretka. Wwa Praga

Ależ ona jest śliczna! :D

malagos

Od: Pon wrz 05, 2005 20:54

Post » Nie cze 24, 2012 11:43 Re: UWAGA - pilnie szukam właściciela szylkretka. Wwa Praga

Śliczna, ale nikt się po nią nie zgłasza.
Jest na działkach w Ząbkach.
Jest ciepło, nie wiem po później..

MonikaWarszawa

Post » Pon lip 02, 2012 10:46 Re: UWAGA - pilnie szukam właściciela szylkretka. Wwa Praga

Kotka nie chce mieszkać na działkach, inne koty jej nie lubią.
Musi znaleźć dom - a na pewno przed zimą, musi wynieść się z działek.

MonikaWarszawa