[Wawa]Piękny długowłosiec o cudownym charakterze MA DOM! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 02, 2012 23:39 [Wawa]Piękny długowłosiec o cudownym charakterze MA DOM! :)

Sadzek jest na prawdę prześliczny :1luvu: Już byłby mój, gdyby nie mój zdrowy rozsądek, który każe mi zostać przy obecnym stanie kotów :ryk:

To nie tylko przepiękny kocurek, ale ma też świetny charakter - jest mega przytulaśny i cudowny! Nie reaguje źle na inne zwierzęta - myślę, że mógłby spokojnie się do nich przyzwyczaić.
Jest młody - ma pewnie ok. 9 miesięcy, nie był jeszcze wykastrowany, ale na pewno będzie ;) Nie wiadomo czy był kiedykolwiek szczepiony, nie jest też zachipowany...
Został znaleziony w Warszawie i przyniesiony do kliniki, w której pracuję i chcemy mu znaleźć najlepszy domek pod słońcem!
Na pewno musi to być dom niewychodzący, żeby znów kociaczek nie trafił na ulicę - miał i tak wiele szczęścia, że nie został od razu zawieziony na Paluch albo że nie stało się mu coś gorszego.

A oto kilka zdjęć naszej piękności :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie maja 06, 2012 17:32 przez Draugia, łącznie edytowano 1 raz
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Czw maja 03, 2012 13:35 Re: [Wawa]Piękny długowłosiec o cudownym charakterze szuka d

:1luvu: Śliczniasty :)
Fajnie by było mieć takiego kociastego... :kotek:
A czy miał robione jakiekolwiek badania?
Obrazek
'When I'm 80 years old and sitting in my rocking chair, I'll be reading Harry Potter. And my family will say to me: "After all this time?" And I will say: "Always."' - Alan Rickman

Gourmet

Od: Pt maja 06, 2011 17:52

Post » Czw maja 03, 2012 16:32 Re: [Wawa]Piękny długowłosiec o cudownym charakterze szuka d

Kocurek jest w pełni zdrowy, nic mu nie dolega - to młodziaszek, więc również nie spodziewamy się żadnego "kwiatka" ;)
Miał robione testy, są ujemne (-), więc poza szczepieniem i kastracją nie wymaga żadnej opieki weterynaryjnej... ciągle z resztą przebywa w szpitalu, więc mamy go na oku :D

Draugia

Post » Czw maja 03, 2012 19:28 Re: [Wawa]Piękny długowłosiec o cudownym charakterze szuka d

Więc byłabym zainteresowana :D
Szukam kota od jakiegoś czasu, ale jeszcze nie trafiłam na tego jedynego...
Może to właśnie ten?? :mrgreen:
Tutaj można poczytać jakie warunki oferuję kotkowi
:arrow: viewtopic.php?f=13&t=141335
Obrazek
'When I'm 80 years old and sitting in my rocking chair, I'll be reading Harry Potter. And my family will say to me: "After all this time?" And I will say: "Always."' - Alan Rickman

Gourmet

Od: Pt maja 06, 2011 17:52

Post » Nie maja 06, 2012 17:31 Re: [Wawa]Piękny długowłosiec o cudownym charakterze szuka d

Gourmet, bardzo mi przykro i jednocześnie się cieszę...przykro mi, bo ciągle nie możesz znaleźć swojego wymarzonego kota, a się cieszę, bo Sadzek już nie siedzi w klateczce...
Wczoraj wieczorem pojechał do nowego domku :dance:

Jednocześnie polecam Bohuna : viewtopic.php?f=13&t=141630
Zdjęć nie ma najlepszych, wiec ciężko Ci będzie ocenić, ale mi się wydaje, że to będzie wspaniały kot! Do tego jest młody, ale nie malutki, więc będzie Ci się łatwiej z nim dogadać ;)
Trzymam kciuki :ok:

Draugia