NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 29, 2012 14:42 NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Witam! W marcu trafiła do mojego Kotulina trójka kociaków: matka ojciec i dziecko.Dzięki troskliwej opiece i dokarmianiu kociaki przezimowały w szopce na drewno pod domem opiekunki.Mama kotka znalazła już kochających właścicieli.Teraz szukam domku dla rocznego kocurka Śnieżka i jego dziecka półrocznej Tigry.Oba kotki są ze sobą bardzo zżyte.Jedzą z jednej miseczki, razem śpią, Śnieżek opiekuje się małą jak matka.Najpierw myje ją potem siebie, razem się bawią.Nawet w transporterku muszą być razem bo Śnieżek wpada w panikę jak nie widzi małej.Kocurek jest delikatnym i ufnym pieszczochem.Daje brzuszek do głaskania i cierpliwie znosi całusy prosto w nos.Jest delikatnej budowy, futerko śnieżnobiałe,piękny pręgowany ogonek i cudownie zielone oczy.Tigra uwielbia się bawić i przytulać,na drapakach skacze jak wiewiórka bacznie obserwując czy jej popisy zostały zauważone:) Oba kotki są zdrowe, odrobaczone i wysterylizowane.Nie mają potrzeby wychodzenia na dwór.Nawet gdy otwieram drzwi od kociarni nie chcą wychodzić, patrzą ze strachem w oczach na ogród, szybko uciekają na swoje poduchy albo koszyczki.Mogą mieszkać nawet w małym mieszkaniu, są bardzo grzeczne i doceniają nowe warunki.Osoby zainteresowane adopcją proszę o kontakt telefoniczny 790 851 070.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

stukot

Od: Wto wrz 13, 2011 21:43

Post » Czw mar 29, 2012 16:51 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

przepraszam za offop,ale muszę........ co to za koci raj tam w tle !!! :1luvu:

mlsla

Od: Sob gru 03, 2011 17:44

Post » Czw mar 29, 2012 17:13 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

sorki, z wrażenia się zdublowałam :roll:

mlsla

Od: Sob gru 03, 2011 17:44

Post » Czw mar 29, 2012 19:48 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Cieszę się, że sie podoba :1luvu: To moje KOTULINO IM.KOTA BENJAMINA. Po prostu kociarnia dla futerek oczekujących na adopcje lub są w trakcie leczenia. Pomagam kociakom więc musiałam im wybudować dom.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Teraz mieszka tu tylko Śnieżuś z Tigrą ale bywało i tak:
Obrazek

Obrazek

stukot

Post » Czw mar 29, 2012 19:56 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Chyba kociaste będą rozczarowane jak trafią do nowego domu, gdzie drugi taki koci gaj znajdą :D

tosiatosia1

Od: Czw sie 25, 2011 12:59

Post » Czw mar 29, 2012 20:08 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Jestem pod wrazeniem tego kociego raju!Stukocie, chcialabym byc kotem u ciebie! :ryk:

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Pt mar 30, 2012 0:47 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Kotulino to cudne miejsce!!!!!! :)
Byłam, widziałam, naprawdę to, co przychodziło mi wówczas do głowy:
chce być kotem i mieszkać w Kotulinie.
Stukot, właściciel kotulina to przekochana osoba, dająca kotom więcej niż one potrzebują, więcej niż tylko jedzenie i ciepełko, one są tam rozpieszczane, głaskane, tulone, pomijając oczywiście opiekę medyczną.
Gdybym sama nie była domem tymczasowym i mogła adoptować, przyjąć do domu kociaka, z największym zaufaniem i spokojem oraz radością adoptowałabym kociaka z tego miejsca, bo tam koty, nawet te po ciężkich przejściach, uczą się, że nie każdy człowiek krzywdzi, że człowiekowi można zaufać, a one w zamian wiele dają.
To cudne miejsce, niczego podobnego w Polsce osobiście nie widziałam :)

hanna1

Od: Sob mar 10, 2012 0:38

Post » Pt mar 30, 2012 11:02 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

O matko, ale piękne w Kotulinie!
Toż to raj dla kotów :ok:
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Pt mar 30, 2012 13:36 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Teraz to zaczyna byc mi zal moich tymczasow i rezydentki na 30 m..
Zdjecia ladne widze sa, mysle ze troche ogloszen i domek sie znajdzie :) kiedys oglaszalam kote znajomych z pieknymi fotkami i zanim skonczylam - co prawda wleklo sie to troche bo w pracy to robilam - dostali DWA maile z zapytaniem o kocie :D
Raz tylko takie fotki mialam, ale to na pewno wiecej niz polowa sukcesu, a w tym raju takie futerka usmiechniete :)

kotena

Od: Pt lut 24, 2012 10:57

Post » Czw kwi 05, 2012 21:55 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Czy ogłoszenie nadal jest aktualne czy już rodzinka znalazła dom?
odwiedź sklep zoologiczny w internecie

hakazoo

Od: Czw sty 27, 2011 17:34

Post » Czw kwi 05, 2012 23:14 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Nadal czekamy na kochający dom. Wśród tylu cierpiących i potrzebujących domu kociakach Śniezynek i Tigra giną w tłumie...
Oboje są bardzo kontaktowe i rozpieszczone, nie wyobrażam sobie, że może będą musiały wrócić na ulicę :cry: Jestem gotowa zawieźć kotki do każdego miasta w Polsce jeśli dom spełni odpowiednie warunki. W moim Kotulinie zaczyna sie robic ciasno. Podjęłam się sterylizacji wszystkich kotek na jednym z ogrodów działkowych w Krotoszynie. Biorę po dwie kotki. Dochodzą do siebie po zabiegu i wracają na wolnośc. Na tych działkach od 7 lat mieszka w altanie kobieta- pani Rozalia. Opiekuje sie nimi jak może ale kociaków wciąż przybywa. Podrzucaja jej koty z osiedli gdzie ludzie nie tolerują kotów lub jest duże zagęszczenie. Postanowiłam wziąć byka za rogi i wysterylizowac wszystkie.
Oto jedna z nich przytulasna Dzidzia, druga chowa sie w koszyczku. Obie były zapłodnione gdyby donosiły ciąże za dwa miesiace na działkach pojawiłoby sie 12 kociątek.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ta koteczka wraz z siostrą ukrytą w koszyczku wróci jutro na działki, kolejne dwie będę sterylizować po Świetach.
Nie proszę o pomoc finansową ( jeszcze jakoś daje radę) ale o pomoc w znalezieniu domu dla Śnieżusia i Tigry. Zarejestrowałam moje KOTULINO IM. KOTA BENJAMINA na facebooku. Bardzo prosze o pomoc !!! Udostępnijcie proszę znajomym moją stronę, będę ją na bieżąco aktualizować. Może tam ktos właśnie czeka na dwa wspaniałe NIEROZŁACZNE KOCIAKI. Taka miłość ojca do dziecka jest niezwykła i nietypowa wśród kotów dlatego zrobię wszystko aby została doceniona. Link na fb;
http://www.facebook.com/?sk=welcome#!/p ... 3653538729
Obrazek

stukot

Post » Sob kwi 07, 2012 13:31 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

coś nie tak z linkiem na FB

oxygen_78

Od: Wto paź 26, 2010 10:09

Post » Sob kwi 07, 2012 13:58 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

hakazoo pisze:Czy ogłoszenie nadal jest aktualne czy już rodzinka znalazła dom?

O, byłabyś zainteresowana? Koty przepiękne :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob kwi 07, 2012 16:26 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

Zastanawiam się ciągle, ale chyba przygarnę kociaki :) Po świętach na pewno się odezwę.
PS. zastanawiam się, czy mój nick jest rodzaju żeńskiego czy na tym forum w większości są kobiety :)
odwiedź sklep zoologiczny w internecie

hakazoo

Od: Czw sty 27, 2011 17:34

Post » Sob kwi 07, 2012 16:31 Re: NIEROZŁĄCZNA PARA-ZIELONOOKI TATA Z DZIECKIEM !!!

nick bezpłciowy :D

a na forum w większości kobiety :D

oxygen_78

Od: Wto paź 26, 2010 10:09

[następna]