Jesteśmy 3-osobową rodziną. Mieszkamy w bloku pod Warszawą. Jesteśmy gotowi adoptować kotkę.
Możemy jej zaoferować średniej wielkości mieszkanie, pełną miskę, opiekę lekarską, spokój i duuuużo miłości. Okna i balkon w tej chwili nie są zabezpieczone, mieszkamy na pierwszym piętrze, dopuszczam możliwość założenia siatki. Mamy zapewnioną opiekę awaryjną na czas ewentualnych wyjazdów. Dawniej mieszkałam z kotami, więc mam pewne doświadczenie.
Szukam młodej i ślicznej kotki z dobrym charakterem. Wiem, wiem wszystkie są cudne i idealne

Kicia musi być zdrowa (ujemne testy) i spokojna. Chętnie miziak, lub lekko nieśmiała, ale pozwalająca brać się na kolana i głaskać. Preferuję jasne futerko (raczej nie krówki), fajnie jakby było trochę puchate, może być z przedłużanym (ale nie!! długim) włosem, może jakiś mix

Wiek (+/-) 3 mies. / 1 rok.
Szczepienie, odrobaczenie i sterylka (w przypadku starszych) chętnie, ale jeśli będzie bez tego, to zrobimy wszystko sami.
Kicia najchętniej "jedynaczka", ale przyjęcie dwupaka jest możliwe. Powinna być psolubna, lub przynajmniej tolerująca psy, bo psiak też się pewnie w naszym domu pojawi.
Przeglądam Tablicę i Gumtree. Nie spieszę się, przecież Kicia zamieszka z nami na zawsze...