Obecnie Malwinka przebywa w lecznicy, gdzie zostanie odpiękniona

co w jej przypadku nie będzie trudne
Malwinka odmieniona

(reszta przecudnych zdjęć Sis na sstronie nr2

)

Malwinka w dniu zabrania z ulicy

Malwinka ma około półtora roku może dwa lata - to młoda koteczka, ktorą niestety ktoś okrutnie potraktował. Malwinka ma wybite dwa ząbki, mimo to garnie się do ludzi, mruczy, barankuje. Z kotami dogaduje się od razu, jak widzi psy to ucieka, boi sie ich.
Pierwszy raz zobaczyłam Malwinkę około miesiąca temu, po drugiej stronie ulicy gdzie mieszkam siedział pod sklepem mięsnym kot i zaczepaił wszystkich, którzy z niego wychodzili, pomyślałam"Kaśka nie widzisz idź dalej" ale gadka swoją drogą a sumienie swoją

przystanęłam i obserwowałm czy na kogoś kicia czeka. Kicia z ogonkiem w pion do każdego kto wychodzi, wreszcie wyszedł pan z zawiniątkiem w ręku kota pogłaskał, kot za nim i pan z kotem do bramy. Myślę ufff masz dużego, potem przez około miesiąc kota nie widziałam. Kilka dni temu wracając z pracy widze tego samego kota po drugiej stronie ulicy sytuacja j.w. myślę porozmawiam z tym panem, że nie można zabierać kota na spacer pod sklep, jest ulica, chodzą ludzie ona lasi się do wszystkich, przecież ktoś może zrobić jej krzywdę. Ciemno a ja chodze w okularach

dopiero jak podeszłam widze, że kotka brudna niemiłosiernie, i mnie też życzliwie wita. Zaczekałam zgarnełam jakas panią wychodzaca z "kociego" podwórka a pani mi tlumaczy, że ten kot przyplątał sie jakis czas temu tu ludzie karmią i ot jest wystaje pod tym sklepem wieczorami łasi sie to ludzie jej jesc dają

Nakarmiłam bidę, zrobiłam zdjęcia i dryndam do Magiji, która wyczarowała na drugi dzien miejsce dla kotkiw lecznicy, by ją wysterylizować i szukać DS. Polowanie nie było trudne, po prostu zeszłam z kontenerkiem kić na ręce i w kontenerek.
Ot taka historia wyrzuconej Malwinki, która kiedyś miała dom, która mimo, że go tak okrutnie straciła nadal ufa i kocha człowieka i która na tej "wolności" potrafiła zyskac jedzonko zaczepiając wszystkich pod sklepem.