Chciałabym przygarnąć 2-3 miesięcznego kocurka dla mojego kociaka aby miał towarzystwo

Warunki dla kociaka mam (duży dom z ogrodem + dużo miłości )

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
demonka2 pisze:hmmm ... przecież nie napisałam , że będę wypuszczała malucha na dwórjak czytam posty na tym forum i "uprzejmość" niektórych osób to aż się odechciewa przebywania tutaj ... dziwne ,że jest wiele ogłoszeń w których są kociaki po 2-3 miesiące ...
demonka2 pisze:hmmm ... przecież nie napisałam , że będę wypuszczała malucha na dwórjak czytam posty na tym forum i "uprzejmość" niektórych osób to aż się odechciewa przebywania tutaj ... dziwne ,że jest wiele ogłoszeń w których są kociaki po 2-3 miesiące ...
jasdor pisze:U nas jest aktualnie malutki między 2 a 3 miesięczny kocurek KOKO vel BRUDAS![]()
Kotek jest w trakcie leczenia, bo strasznie zabiedzony. Najprawdopodobniej ktoś się go pozbył, może był nietrafionym świątecznym prezentem![]()
Kuwetkowy, w przerwie zabawowej - śpi. Trochę rozrabia, jak to maluszek, ale trzeba mu wybaczyć, bo to jeszcze małe dziecko.
demonka2 pisze:hmmm ... przecież nie napisałam , że będę wypuszczała malucha na dwór![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 22 gości