Domek poszukuje - białego w miarę młodego (dom wychodzący)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw gru 22, 2011 9:43 Domek poszukuje - białego w miarę młodego (dom wychodzący)

Napisała do mnie przemiła Pani mająca już 3 koty. Małżeństwo mieszka w domu przy lesie (cytuję: Mieszkamy przy lesie w ostatnim domu, dalej są tylko domki letniskowe, więc droga przy której mieszkamy jest bardzo rzadko uczęszczana. Generalnie mieszkamy na odludziu.), koty wychodzą, noc zazwyczaj spędzają w domu. Właściciele bardzo dbają o koty, wożą je do weterynarza regularnie (i to dobrego, znam panią wet). Mam też zaproszenie do domu by zobaczyć w jakich warunkach żyją pozostałe koty :) Ogólnie mimo serii pytań które zadałam, pani była chętna odpowiadać i była w pozytywnym kontakcie.

Jeżeli kogoś interesuje taki dom, a ma białego kota - dajcie znać, ja prześlę pani linki. Miejsce to Nowy Targ. Ja jednak jestem w stanie przetransportować z Warszawy lub Krakowa.

mantra

Od: Czw maja 17, 2007 14:46

Post » Czw gru 22, 2011 20:22 Re: Domek poszukuje - białego w miarę młodego (dom wychodzący)

Zapraszam do naszego stadka :)

viewtopic.php?f=13&t=131609
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw gru 22, 2011 20:36 Re: Domek poszukuje - białego w miarę młodego (dom wychodzący)

koty, które szukają domu wychodzącego czekają w Łodzi, mogę pomóc w transporcie, jeżeli któryś chwyci za serce
viewtopic.php?f=1&t=137071
są częściowo białe

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Czw gru 22, 2011 20:41 Re: Domek poszukuje - białego w miarę młodego (dom wychodzący)

Mamy fajnego białego Albisia, mniej więcej rocznego, o super charakterze :D był kotem wolnożyjącym, wiec na pewno doceni bezpieczny wychodzący domek :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Czw gru 22, 2011 22:43 Re: Domek poszukuje - białego w miarę młodego (dom wychodzący)

Witajcie mam kotkę to znaczy kotka jest na ulicy , kotka ma może rok jest dosyć ufna ktoś ją nie dawno wyrzucił nie mam co z nią zrobić ona spi pod śmietnikiem .Bardzo mi jej zal ja mam 14 kotów w domu u dwóch wykryto białaczkę muszę reszte potestować więc nie moge żadnego do siebie wziąść .Uczyłam kotke do siebie do piwnicy ale mam już tak kocura dwa lata tam mieszka i nie akceptuje kotki przegania ją .Więc szukam jej domku kotka może być na początku nie ufna by trzeba było ją troche po pilnować ...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22