Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
agusia_1 pisze:Wiek: ok. pół roku
Umaszczenie: tricolor; łapki, brzuszek, szyja i część pyszczka białe, reszta szaro-biało-ruda
Kotka jest bardzo przymilna, lgnie do ludzi i uwielbia głaskanie. Jest nieduża jak na swój wiek, raczej nie będzie dużym kotem. Wychowana z innymi kotami.
Możliwość dowiezienia kotki do nowego domu w Mińsku i okolicach.
marta-po pisze:Serafinka też jest nieśmiała. Ewa znalazła Serafinkę i jej córeczkę Luleczkę koczujące pod Silesią w Katowicach. Luleczka znalazła domek, jej piękna mama - bardziej nieśmiała, jeszcze czeka na swoją rodzinę. Serafinka zmieniła się od wiosny u Ewy nie do poznania ... szczególnie w brzuchuZ rozmiaru S przeszła na XL
![]()
A nieśmiałość wynika z tego, że u Ewy stanęły ostatnio adopcje i zbyt duża ilość kotów w mieszkaniu nie pozwala zająć się nimi indywidualnie. A Serafinka potrzebuje spokojnego miejsca, z mniejszą ilością kotów. W dodatku inna chora koteczka Ewy wymaga poświęcania jej bardzo wiele czasu, codziennych wizyt u weta. Dlatego Serafinka jest troszkę niedopieszczona. Ale to grzeczna, spokojna kotka.a to piękna buzia Serafinki
ASK@ pisze:Agneska ma śliczne 2 tri.4 miesięczne.Przylepy okrutne. Śliczne.Widziałam, głaskałam...I jakoś tak zaraz jedzie do Wrocławia z rudzikiem do DS.
viewtopic.php?f=1&t=122206&hilit=zakocony+%C5%9Br%C3%B3dbor%C3%B3w&start=1305
go-ja pisze:ASK@ pisze:Agneska ma śliczne 2 tri.4 miesięczne.Przylepy okrutne. Śliczne.Widziałam, głaskałam...I jakoś tak zaraz jedzie do Wrocławia z rudzikiem do DS.
viewtopic.php?f=1&t=122206&hilit=zakocony+%C5%9Br%C3%B3dbor%C3%B3w&start=1305
nie wiem o które chodzi. ten link donikąd nie prowadzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 520 gości