Xena dzieki dzielnej Dorci jest juz po amputacji ogonka co i tak nie ujmuje jej uroku.Z opisów wynika ze ten kociak potrafi dac wiele radości.Na temet mamy to czas w szpitalce po mału sie kończy wiec bardzo pilnie jej dom jest potrzebny by nie musiała znowu wrócic na podwórko .Mama tez jest pieszczochem jak wspominała Ania , lgnie do ludzi .Tak na marginesie ciekawe czy tęskni za dzieckiem.Choć jestem laikiem w tych tematach to wczoraj sobie cos postanowiłam.Po przeczytaniu zarządzenia gminy by udostepniać pomieszczenie piwniczne bezdomnym kotom by mialy swobodne wejscia i wyjscia zaczynam walke o ponowne otwarcie okienka piwnicznego w którym były koty.Niestety nie interesowalam sie tym wczesniej i tymi kotami zajmowala sie pewna Pani, ale nadle one zniknely boje sie czy to nie wina znowu tych psów.W kazdym razie teraz zaangazuje sie w te bezdomne istotki.hmmm zboczyłam troche z tematu.
PILNIE POTRZEBNY DOMEK DLA XENY I JEJ WYSTERYLIZOWANEJ,PIĘKNEJ,GRZECZNEJ I PRZYTULAŚNEJ MAMUSI KTÓRA TEZJEST CHYBA BARDZO MŁODYM KOCIAKIEM.

Ostatnio edytowano Czw paź 27, 2011 5:29 przez
zabcia0507, łącznie edytowano 4 razy