Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 17:13 Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Poszukuję domu stałego dla dwóch około rocznych kotek. Mieszkają u mnie, w domu tymczasowym już kilka miesięcy chociaż miały tu zostać tylko na chwilę, mam małe mieszkanie i dodatkowo swojego kota. Bardzo Was proszę o pomoc w znalezieniu domu stałego dla tych kotek. Są wychowywane razem, ale nie muszą trafić do jednego domu. Frida lubi towarzystwo kotów, natomiast Dori lepiej by było w domu bez innych zwierząt. Obie są wysterylizowane, odrobaczone i zaszczepione. Obie są dosyć płochliwe, ale gdy oswoją się z domem stają się bardzo sympatycznymi domownikami. Wszelkie informacje na temat kotek udzielę pod numerem telefonu: 507487407 lub mailowo: bomscy.lotnicy@gmail.com

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

psyka

Od: Śro wrz 07, 2011 13:10

Post » Śro wrz 07, 2011 17:19 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Zapomniałam zaznaczyć, że koty mieszkają we Wrocławiu, dlatego miło by było, aby ich nowy dom znalazł się w tych okolicach:)

psyka

Post » Śro wrz 07, 2011 17:24 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Zrób im ogłoszenia, na miau marne szanse na znalezienie domu.Prawie każdy tutaj ma za dużo kotów.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro wrz 07, 2011 17:49 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Myślisz, że nie robiłam? Mają pełno ogłoszeń...:/

psyka

Post » Śro wrz 07, 2011 17:54 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Teraz skończyły się wakacje, i ludzie zaczynają dzwonić.
Zobaczysz, że ktoś się zgłosi.
Trzymam kciuki za domki :ok: :ok:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pt wrz 09, 2011 17:39 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Jakie super koty :) Szkoda, że ja mam już 6 i na więcej nie mam miejsca :D

Mirkruk

Od: Pt wrz 09, 2011 17:38

Post » Nie wrz 11, 2011 19:03 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Eh, czemu to musi być we Wrocławiu? Będę miała wyrzuty sumienia, że nie mogę pomóc...

Spróbuję pogadać z nieprzychylnym kotom właścicielem mieszkania...

Kciuki za domki:)

Akwarystka

Od: Czw cze 17, 2010 13:30

Post » Nie wrz 11, 2011 19:16 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Mirkruk pisze:Jakie super koty :) Szkoda, że ja mam już 6 i na więcej nie mam miejsca :D

ja...naście :mrgreen:
Ogłoszenia,ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia. Tutaj prawie wszyscy tymczasują.
Czasem koty "idą" szybko.A czasem niestety siedzą dłuzej. Tak to bywa. Systematycznie trzeba ogłoszenai ponawiać, zmieniać tytuły...Musi być ruch w nich.
Koty sliczne.Znajdą domki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 14, 2011 20:51 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Wciąż proszę o zainteresowanie, może akurat ktoś, coś. Możliwe, że Frida będzie miała dom, ale Dorii dalej nikt nie chce:(

psyka

Post » Czw wrz 15, 2011 10:14 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

Czasem u mnie koty tymczasowe znajdowąły dom w pierwszych tygodniach pobytu u mnie, a czasem zalegały miesiącami. Ale jeszcze nigdy sie nie zdarzyło, żeby jakiś kot wcześniej czy póxniej nie znalazł. Niektóre były naprawdę wybitnie nieadopcyjne, a jednak.
U Ciebie też tak będzie.
Trzymam kciuki :ok: :ok:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Czw wrz 15, 2011 10:55 Re: Pilnie poszukuję domu stałego dla dwóch koteczek!!!

psyka pisze:Wciąż proszę o zainteresowanie, może akurat ktoś, coś. Możliwe, że Frida będzie miała dom, ale Dorii dalej nikt nie chce:(

psyka, tutaj marnie z domami.Choć bywają cuda.To forum pomocowe bardziej, dyskusyjne...o adopcje trudno.
Tutaj wszyscy prawie szukamy domów. Ogłoszenia pomagają.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>