Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2011 18:31 Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

Hej, mialam już wątek na kotach viewtopic.php?f=1&t=130553 , jestem w tym momencie zdesperowana, cała rodzina wywiera na mnie presje,naprawde nie mogę dłuzej trzymać kociaków,moja mama się wyprowadziła na ten czas z domu :| Myślałam ze uda mi sie jakoś to wszystko ułożyć że je uratuje,znajde dom itd, ale to sie ciągnie juz ponad dwa tygodnie i mimo ze mam od dobrych ludzi karme i zwirek za darmmo co opieka nad 4 kociakami, i zajmowanie sie całym domem bo jak mówilam moja mama powiedziala że nie wroci poki będą koty juz zaczyn mnie przerastać, jeszcze te ciagle telefony od rodziny żebym pozbyła się kotów :| Nie daję rady.Zrobiłam ogłoszenia ale dwa kociaki i tak nadal charczą, daję iim beta glukan imysle ze to potrwa zanim calkowicie bedą zdrowe a nikt nie weźmie takiego kota, drugie dwa są dzikawe także perspektywy kiepskie.Nie wiem ręce mi opadaja :| Pomocy!

gumis

Od: Wto lip 19, 2011 19:36

Post » Pt sie 26, 2011 18:36 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

w dodatku nie mam aparatu (naprawde nie mam i nie mam skad wziac ,probowalam) żeby robić zdjęcia a bez tego to raczej nie ma w ogole szansy że ktoś bedzie zagladal na wątek i cos sie bedzie dzialo.Z komórki nic nie widac.Przepraszam ze tak jecze ale musiałam sie gdzieś wyżalic bo już od dwóch tygodni we mnie narastało,myslalam ze dam rade ale nie wiem co robic w tym momencie.Przecież nie zaniosę ich do schroniska :cry:

gumis

Post » Sob sie 27, 2011 14:43 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

doskonale wiem, co musisz znosić :cry:

A próbowałaś może zamówić ogłoszenia u CatAngel ? Jest pakiet 130 za 15zł. Kolorowe kotki powinny szybko znaleźć domy.

Wpisz może w tytule, że potrzebna też sesja zdjęciowa w Wawie. Znajdzie się ktoś :?: Wawa, pomocy !
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob sie 27, 2011 18:00 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

Dzieki za wsparcie:) Pisalam sama na niektorych stronach, narazie bez odzewu.Nie mam narazie srodków na koncie zeby zaplacic za takie ogłaszanie.W kazdym razie nie bede mogla trzymac ich dlużej niż jeszcze kilka dni :/ A one jeszcze wymagają podawania beta glukanu i w ogóle ktoś musiałby się nimy dobrze zająć :(

gumis

Post » Sob sie 27, 2011 19:49 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

gumis pisze:Dzieki za wsparcie:) Pisalam sama na niektorych stronach, narazie bez odzewu.Nie mam narazie srodków na koncie zeby zaplacic za takie ogłaszanie.W kazdym razie nie bede mogla trzymac ich dlużej niż jeszcze kilka dni :/ A one jeszcze wymagają podawania beta glukanu i w ogóle ktoś musiałby się nimy dobrze zająć :(

Może ktoś zasponsoruje pakiecik ogłoszeń ?

Najwyżej uwzględnisz w ogłoszeniu, że kocięta wymagają jeszcze podawania Beta glukanu. Mi już kilka razy udało się wyadoptować takie właśnie koty :ok: :ok:

Tutaj można zamówić ogłoszenia :arrow: viewtopic.php?f=27&t=117559
Może znajdzie się jakaś dobra dusza?
Obrazek

kinia098

Post » Sob sie 27, 2011 20:22 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

mogę zasponsorować pakiet, ale z tego co pisze na wątku CatAngel- to może potrwać kilka dni. Najlepiej skontaktuj się z nią i dopytaj. Jeśli się dogadacie, proszę o pw z jej danymi do przelewu. Tylko będzie potrzeba paru zdjęć- kinia ma rację, może wpisz na różnych warszawskich wątkach, że prosisz kogoś z aparatem o wizytę i małą sesję kotków. No i generalnie rozreklamuj się, może u kogoś zwolnił się tymczas...

też Cię rozumiem, sama przez rodziców nie mogę brać tymczasów :( trzymam kciuki!
ObrazekObrazekObrazek

patinette78

Od: Śro gru 16, 2009 10:52

Post » Sob sie 27, 2011 20:41 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

Przecież masz zdjęcia :/

Carmen201 pisze:To ja wstawię fotki:

Pola :)
Obrazek Obrazek Obrazek

I Tola :)

Obrazek Obrazek Obrazek

A jeszcze jest Bella, cała czarna panienka, oraz biało - rudy Ptyś (zdjęcia soon :)

Carmen201 pisze:Chciałam pokazać co tu w Marysinie są za piękokoty:

Ptysiek: jest rewelacyjny, wszędzie musi wejść sprawdzić, wszystko go interesuje, tu się pobawi, tam przytuli, tam poskacze :) Kocie cudo :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Bella, czarnografitowa z umaszczenia z najpiękniejszymi złotymi oczami na świecie, jeszcze troszkę nieśmiała ale daje się brać na ręce i głaskać, pięknie bawi się z Ptyśkiem. Futerko ma piękne, gładkie jak puch i błyszczące.

Obrazek Obrazek Obrazek

Tola jest bardzo kontaktową Koteczką, przychodzi na wołanie, ładuje się na kolana, domaga głaskania, mruczy, bawi się, i cała jest urocza :)

Obrazek Obrazek Obrazek

No i Polka, która jest puchatą, grubiutką, delikatną kuleczką, ma przedłużany włos i jedno oczko lekko zmienione po kk, ale budzi we mnie całe masy czułości :)

Obrazek Obrazek Obrazek

Cudne dzieciaki są :) Jeszcze trzeba będzie je zaszczepić a polkę pokazać okuliście.. Pięknie się cofnęła ta zmiana (serio, serio, było znacznie gorzej), teraz jest już jakby tylko wystająca 3 powieka.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sie 28, 2011 19:37 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

No mam ale mało tzn nie mam aktualizacji zeby wklejac i ożywiać wątek przez co nikt tam nie wchodzi na forum prawie , teraz próbowałam wkleic jakieś zrobione komorka ledwo co widoczne na balkonie ale znowu nie umiem nie wiem robie wszystko wg instrukcji a wyskakuje mi zlamany symbol obrazka..nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje :?:

gumis

Post » Nie sie 28, 2011 20:00 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

....piękne kotki szukają domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: ...
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie sie 28, 2011 20:05 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

gumis pisze:No mam ale mało tzn nie mam aktualizacji zeby wklejac i ożywiać wątek przez co nikt tam nie wchodzi na forum prawie , teraz próbowałam wkleic jakieś zrobione komorka ledwo co widoczne na balkonie ale znowu nie umiem nie wiem robie wszystko wg instrukcji a wyskakuje mi zlamany symbol obrazka..nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje :?:

Widocznie wklejasz adres strony, nie adres obrazka.
Kliknij prawym na obrazku, wybierz "kopiuj url obrazu" i potem go wstaw między img i /img w nawiasach kwadratowych.

Pytałam, gdzie robiłaś ogłoszenia. To ogłoszenia, a nie jojczenie jest podstawą ;)
A 3 zdjęcia do dobrych ogłoszeń w zupełności wystarczą. Dużo ważniejsze jest to, gdzie je umieścisz i co w nich napiszesz...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sie 28, 2011 21:19 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

dziekuje dokladnie to robilam zle! :1luvu:

gumis

Post » Nie sie 28, 2011 23:20 Re: Potrzebny DT dla 4 kociaków,już naprawde nie mogę dłużej:(

Szalony- moim zdaniem te zdjęcia takie trochę dzikie są .. :/ Koty odstraszają swoimi minkami :roll: Przydałaby się chyba jednak nowa sesja.
patinette78- super, że zasponsorujesz maluchom pakiecik :1luvu:
gumis- trzymam :ok: oby ogłoszenia były szczęśliwe :ok:
Obrazek

kinia098