Drapek-dzięki drapakowi wyszedłem ze schronu.Znalazłem domek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 08, 2011 8:26 Drapek-dzięki drapakowi wyszedłem ze schronu.Znalazłem domek

Po ok roku demolowania przez nasze koty drapaka, postanowiliśmy sprawić im nowy, a że stary jeszcze całkiem, całkiem się trzymał, zapadła decyzja, ze zawieziemy go do schroniska.

W schronisku pełno kotów, kociąt zatrzęsienie, po prostu szok 8O We wszystkich kolorach - czarne, czarno-białe, bure, buro-białe, rude, tri, szylkretki i nawet jeden krówek z dwukolorowymi oczkami. A ponieważ troszkę czasu tam spędziliśmy (wszak trzeba było drapak skręcić) to się napatrzyliśmy na kocie bidy i................... no cóż, serca nam zmiękły.

I w ten oto sposób zamieniliśmy nasz stary duży drapak na małego ok. 7tygodniowego rudo-białego Terrorka, który dzięki calemu wydarzeniu i na cześć celu w jakim przyjechaliśmy do schroniska, otrzymał imię Drapek

ruru pisze:Mały słodki terrorysta współ mieszkających z nim kociąt, słodki dla ludzi - Terrorek
ObrazekObrazek

ruru pisze:Drapek primo voto Terrorrek secundo voto Trraktorrek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pomimo tego, że jest najprawdopodobniej od wolnożyjącej kotki (został znaleziony na terenie jakiś zakładów) nie ma problemów z kuwetkowaniem. Apetyt ma olbrzymi co zresztą po nim widać - składa się głównie z brzucha i głowy oraz antenki imitującej ogonek. Jest odważny, chociaż ostrożny i wszelkie nowości przyjmuje zdziwiony, ale ciekawość typowa dla kociaków pozwala szybko zapomnieć o strachach i niepewności
Satyr77 pisze:Malutki drapie głównie ludzia, ale zaczyna korzystać z drapaka, oczywiście już zakochał się w berecie :mrgreen: Noc spędził przytulony do mnie, zajmując większość łóżka, rozpycha się jak Szeryfek :ryk:

Czy ktoś jest chętny na takiego rudo-białego urwiska?? :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=131452][img]http://www.wp3.pl/70bdbb9db5e4/[/img][/url]
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2011 22:12 przez WarKotka, łącznie edytowano 9 razy
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon sie 08, 2011 8:43 Re: Drapek-czyli jak wymieniliśmy drapak na kota tymczasowego ;)

Melduję się w wątku i trzymam kciuki za super domek dla Drapka :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon sie 08, 2011 8:43 Re: Drapek-czyli jak wymieniliśmy drapak na kota tymczasowego ;)

Marteczko cudny on jest,ale chyba jednak rudo-biały,a nie buro biały :lol:
Oj długo to on u Was nie zagrzeje-myślę,że chętni będą, bo kotek i zdrowy i przepiękny!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sie 08, 2011 8:47 Re: Drapek-czyli jak wymieniliśmy drapak na kota tymczasowego ;)

Dzięki Kasiu za korektę, już poprawiłam :ok:

WarKotka

Post » Pon sie 08, 2011 8:51 Re: Drapek-czyli jak wymieniliśmy drapak na kota tymczasowego ;)

Do usług! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sie 08, 2011 8:54 Re: Drapek-czyli jak wymieniliśmy drapak na kota tymczasowego ;)

bardzo się cieszę, że jednak Wam te serca zmiękły :twisted: :twisted: :twisted:

ma chłopak szczęście, że został wyrwany z morza tych kocich bidulek.

Za domek najlepszy na świecie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon sie 08, 2011 8:55 Re: Drapek-czyli jak wymieniliśmy drapak na kota tymczasowego ;)

Za cudnego maluszka :ok: :ok:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon sie 08, 2011 8:58 Re: Drapek-czyli jak wymieniliśmy drapak na kota tymczasowego ;)

Ja tylko zdementuję plotkę jakoby ta bestyja była ostrożna, to ostatnia rzecz jaką można o nim powiedzieć :ryk:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon sie 08, 2011 9:08 Re: Drapek-czyli jak wymieniliśmy drapak na kota tymczasowego ;)

ale w obcym miejscu zachowywał się ostrożnie, a jak już poznał teren to się rozluźniał :roll:

WarKotka

Post » Pon sie 08, 2011 11:04 Re: Drapek-czyli jak wymieniliśmy drapak na kota tymczasowego ;)

A jak dobrze poznał teren to zaczął szaleć i zero ostrożności, nawet zajmując 2/3 szerokości łóżka i tak potrafi z niego spaść, ale jak się ma jeden cel w życiu polegający na wystawianiu brzuchola da miziania, to tak jest :wink:
Obrazek

Satyr77

Post » Pon sie 08, 2011 12:53 Re: Drapek - czyli jak wymieniliśmy drapak na tymczasa ;)

ooo jest, jest mój ulubieniec!
tłustegobrzuchawywalacz :1luvu: :1luvu: :kotek: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon sie 08, 2011 13:00 Re: Drapek - czyli jak wymieniliśmy drapak na tymczasa ;)

I ja się melduję, miał maluch szczęście że do Was trafił :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon sie 08, 2011 13:00 Re: Drapek - czyli jak wymieniliśmy drapak na tymczasa ;)

ruru pisze:ooo jest, jest mój ulubieniec!
tłustegobrzuchawywalacz :1luvu: :1luvu: :kotek: :1luvu:

Otaktaktak, on się składa głównie z brzucha, grubego, tłustego, nażartego brzucha :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Post » Pon sie 08, 2011 16:17 Re: Drapek - czyli jak wymieniliśmy drapak na tymczasa ;)

Tak, tak... Witamy w Krainie Gruszkowców :mrgreen:

No i z kciukami jedziemy :ok: :ok: :ok:
tellma

Post » Pon sie 08, 2011 16:44 Re: Drapek - czyli jak wymieniliśmy drapak na tymczasa ;)

A to i ja sie przywitam :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[następna]