Młode małżeństwo kochające zwierzęta zaopiekuje się małym, czarnym, zdrowym - ze względu na dziecko w domu - kotkiem (płci męskiej). Chętnie zapewnimy transport na terenie Warszawy i bliskich okolic. Posiadamy wszystko co potrzebne na przyjęcie kotka, więc żadna wyprawka nie jest potrzebna.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Ja wczoraj odłowiłam dwa malce z warszawskiego ogródka. Oba kocurki, jeden czarno biały, drugi cały czarny. Mają początki grzybicy, ale dostały już na to odpowiednie leki i szybko powinny pozbyć się paskudztwa. Gdyby znalazł się domek, to może udałoby się, przed oddaniem, gdzieś je ulokować nawet za opłatą i wyleczyć.
ja mam czarne maleńtasy płci obojga może a nóż widelec, któryś z moich pilnie potrzebujących domu grzdylków okaże się tym jedynym, wyczekanym i najkochańszym? viewtopic.php?f=13&t=130404
ja mam małego Morrisa , czarnego, samodzielnego, odrobaczonego, zdrowego, szczepionego, z książeczką, może być sam jest w Warszawie, mogę przywieźć choćby już