Co by o tym nie mysleć szkoda koteczek.
Czarna orientalna jest wysterylizowana, persiczka niebieska - nie wiem.
tel do Pani: 501893711
Moze ktoś mógłby uchronić te koteczki przed niepewnym losem?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magaaaa pisze:Pani była w schronisku i chciała oddać te kotki z powodu alergii wnuczki![]()
magaaaa pisze: Czarna orientalna jest wysterylizowana, persiczka niebieska - nie wiem.
aamms pisze:magaaaa pisze:Pani była w schronisku i chciała oddać te kotki z powodu alergii wnuczki![]()
#@!$#^%*&*![]()
![]()
magaaaa pisze: Czarna orientalna jest wysterylizowana, persiczka niebieska - nie wiem.
Mam nadzieję, że dobrze trafią..![]()
Boję się zaglądać na kociarnię.. szczególnie do puchatych wątków, bo nic nie mogę pomóc..przynajmniej na razie..
Oprócz swojej gromady rezydento-tymczasów mam jeszcze od dwóch miesięcy puchatą mamusię z trójką maluchów..
Nic więcej się nie zmieści..![]()
mantra pisze:A mnie się wydaje, że lepiej że przyszła do schroniska niż wywiozła za miasto....
mantra pisze:A mnie się wydaje, że lepiej że przyszła do schroniska niż wywiozła za miasto....
aamms pisze:mantra pisze:A mnie się wydaje, że lepiej że przyszła do schroniska niż wywiozła za miasto....
Ciekawe co zrobi teraz, jak w schronisku nie chcieli..
Obym się myliła..
ale jak ktoś ma kawałek miejsca, to niech zabiera te koty najszybciej jak się da..
Inaczej będą się błąkać po ulicach albo wylądują gdzieś na wsi..
BOZENAZWISNIEWA pisze:aamms pisze:mantra pisze:A mnie się wydaje, że lepiej że przyszła do schroniska niż wywiozła za miasto....
Ciekawe co zrobi teraz, jak w schronisku nie chcieli..
Obym się myliła..
ale jak ktoś ma kawałek miejsca, to niech zabiera te koty najszybciej jak się da..
Inaczej będą się błąkać po ulicach albo wylądują gdzieś na wsi..
smutne, ale zapewniam ,ze na wsiach są tez domy niewychodzące
BOZENAZWISNIEWA pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130723
kotkins pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130723
Podejrzewasz,że to te same koty???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości