3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lip 21, 2011 13:20 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Witam,
mam do oddania 3 przesłodkie kociaki.
Nie wiem dokładnie jaka pleć-moja kotka miała być kotem :)
8 tygodni.
1. PRĄŻKOWANY
2. CZARNY Z BIAŁYMI ŁAPKAMI I SZALIKIEM
3. TRIKOLORKA

Kotki samodzielnie umieją jeść, pić oraz załatwiają sie do kuwety.
Cudnie się razem bawią.
Żal mi ich oddawać, ale muszę.

KONTAKT:
509 312 538
natalka1001@op.pl

Natalkaaa10

Od: Czw lip 21, 2011 13:15

Post » Czw lip 21, 2011 13:57 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Ma ktoś trochę melisssy? Może być sedalin? Liczę baaardzo wolno do stu i nie komentuję :evil: Jestem jak kwiat lotosu na p...nej tafli jeziora...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 21, 2011 14:10 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Zofia&Sasza pisze:Ma ktoś trochę melisssy? Może być sedalin? Liczę baaardzo wolno do stu i nie komentuję :evil: Jestem jak kwiat lotosu na p...nej tafli jeziora...

spokojnie :) piszę z Natalią na maila, organizuję kastrację dla kotki, może ogłoszenie brzmi infantylnie ale dziewczynie zależy na dobru kotów :)

trikolorka to na 99,8% kotka.

Zdjęcia się przydadzą :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 21, 2011 15:26 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

heh
jakkolwiek nie jest napisane ogłoszenie, przynajmniej odniosło pozytywny skutek :)
jeden kotek już znalazł dom :)
więc może jednak napij się tej melisy

Natalkaaa10

Post » Czw lip 21, 2011 15:33 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Natalkaaa10 pisze:heh
jakkolwiek nie jest napisane ogłoszenie, przynajmniej odniosło pozytywny skutek :)
jeden kotek już znalazł dom :)
więc może jednak napij się tej melisy

A czy sprawdziłaś dom? Podpisałaś umowę adopcyjną? Jesteś pewna, że kociak zostanie w przyszłości wykastrowany i nie będzie płodził kolejnych "bid"?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 21, 2011 15:35 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Zofia&Sasza, super, Ty masz fajne komentarze :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lip 21, 2011 15:36 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

dziewczyny, nie kłóćcie się :!:

z tego, co wiem, adoptująca o wszystkie ważne kwestie pyta weterynarza, więc pewnie doradzi jej kastrację, szczególnie, że trzymanie niekastrowanego kocura w domu to dla mnie przejaw masochizmu...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw lip 21, 2011 15:53 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

nie martw się, wiem co powinnam zrobićoddając komuś kotkę

ja jak i adoptujaca byłyśmy dobrze przygotowane

i gwarantuje, że dobrze zajmie się kotkiem

więc zajmij się ważniejszymi sprawami

Natalkaaa10

Post » Czw lip 21, 2011 15:56 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Natalkaaa10 pisze:nie martw się, wiem co powinnam zrobićoddając komuś kotkę

Wiesz, denerwuja mnie takie komentarze, bo akurat TA PANI zajmuje sie kotami jak nalezy.Oszczedź sobie.Skoro WIESZ CO NALEZY ROBIC, to skad ten fascynujacy tutuł watku?a?
I ten "OD JUZ PILNE!!!"
tak z ciekawoosci pytam :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 21, 2011 15:57 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Cóż za popis subtelnego wdzięku i elegancji! :mrgreen: I masz rację, mam trochę "ważniejszych spraw" właśnie dlatego, że jacyś - tu sobie wstaw odpowiednie słowo - radośnie mnożą koty.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw lip 21, 2011 15:58 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Dziewczyny, PROSZĘ!!!

To ja zaprosiłam Natalię na forum, dajcie jej szansę zamiast atakować, bo nie zamierzam świecić oczami. Jak pisałam, kotka będzie wykastrowana, małe nie są oddawane pierwszej lepszej osobie, jakby każdy uczył się na błędach jak ona sytuacja byłaby znacznie lepsza.

zdjęcia ułatwią znalezienie domów, warto wstawić :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw lip 21, 2011 16:01 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Zofia&Sasza pisze:

Cóż za popis subtelnego wdzięku i elegancji! :mrgreen: I masz rację, mam trochę "ważniejszych spraw" właśnie dlatego, że jacyś - tu sobie wstaw odpowiednie słowo - radośnie mnożą koty.

Ależ to nie ONA mnoży to jakis zbój kocur sie do kotki dorwał(jakbys nie zrozumiała) i to kotka urodziła, no:wink:
XAgaX

nie dla kazdego wejscie na forum jest przyejemne, ale zapewniam,że warto przejsc chrzest bojowy...Tu chodzi o złosliwosci,no ale według zyczenia ..juz milknę :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 21, 2011 17:14 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Ja rozumiem, że umiejętność panowania nad sobą to piękna rzecz i nie chcę nikogo atakować, ale jeśli ktoś nawet nie wiedział czy ma kocura czy kotkę i dowiedział się tego dopiero wtedy, gdy pojawiły się na świecie kocięta, to taki ktoś mógłby przynajmniej okazać odrobinę pokory lub choćby zawstydzenia, nawet udawanego.
Tak dla przyzwoitości, po prostu.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw lip 21, 2011 17:41 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

skąd jesteś? byłabym zainteresowana adopcją trikolorki
no quiero otro

yamka

Od: Wto lut 03, 2009 12:05

Post » Czw lip 21, 2011 17:54 Re: 3 KOTKI DO ODDANIA - ZĄBKI!!! OD JUŻ! PILNE!!!

Piszcie sobie co chcecie,
mogłam olac kotke ktora sie u mnie znalazła
i sie okazalo ze jest w ciazy, jednak martwie sie o los małych
nie jest mi wstyd,
nie kazdy jest specem w rozponawaniu płci kotów...
a przynajmniej staram sie znalezc im dobry dom - i wiem ze dobrze to robię :)

własnie mam dom dla czarnego kotka :)
jutro jade "ogladąc adopcyjną rodzine"

do Pani która pyta o tricolorke:
tylko ona została, i wiem ze to kotka na 100 % - i jest do oddania - mieszkam w Ząbkach :)

byłam specjalnie dziś u weterynarza, aby powiedział mi jakiej są płci

Natalkaaa10

[następna]