nieaktualne....dzikuski musza zostac ze mna! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 10, 2011 15:45 nieaktualne....dzikuski musza zostac ze mna! :)

Witajcie!
Od 2 mies wiem, ze musze zmienic mieszkanie, nie bedzie mnie juz stac na tak duze jak do tej pory, 2 pokoje to bedzie max, w jednym bedzie pomieszkiwal chory Tata :(

Mam totalnego doła z tego powodu ale nie mam innego wyjscia :(
Poza tym nasiliła sie u mnie alergia na kociaki, jestem na lekach ale nie odpuszcze z tego powodu kociakow.

W tej chwili mam ponad 20 kociakow na bdt...wszystkie sa uratowane i cudem przezyly...wsrod nich jest 8 dzikuskow, w tym 2 poldzikuski...niektore sa u mnie nawet 4 lata i do tej pory nie wykazaly checi zaprzyjaznienia sie ze mna, nie uciekaja przede mna ale nie pozwalaja sie poglaskac :cry:
Jest to bardzo przykre dla mnie...niektore byly rehabilitowane przez mnie prawie rok...mialy ciagly kontakt ze mna a po powrocie do zdrowia totalnie mnie olaly :cry:
Wiem, ze moglam zaraz po wyleczeniu wypuscic je na wolnosc ale glupia chcialam im dac szanse na nowe zycie, nowy dom....:(

Jestem zmuszona szukac im czegokolwiek, jakiejs agroturystyki , stajni, gospodarstwa...w zamian za weta, karme.

Kociaki sa wysterylizowane/wykastrowane, zaszepione, zdrowe.

Jezeli Ktos mogłby jakos pomoc to bede wdzieczna. Z gory dziekuje za rady i podpowiedzi

moj aktualny watek na dogo, jest wiecej informacji, na miau mam problem z wklejeniem fotek

dogo http://www.dogomania.pl/threads/200831- ... -dt-szukają-ds?highlight=jeszcze+tworze

miau viewtopic.php?f=13&t=123180&p=6978426#p6978426

na pierwszych stronach jest info ktore kociaki sa dzikuskami :(
:cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Nie gru 25, 2011 21:35 przez BUDRYSEK, łącznie edytowano 4 razy
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Nie lip 10, 2011 15:48 Re: Szukam pomocy dla dzikich kotow...Prosze o pomoc, rady...:(

Przykra sprawa. Bardzo.Życie nas nie rozpieszcza.
Przytulam.
Podniosę watek.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie lip 10, 2011 18:26 Re: Szukam pomocy dla dzikusków...Prosze o pomoc, rady...:(

nikt nie pomoze? :(
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Pon lip 11, 2011 16:41 Re: Szukam pomocy dla dzikusków...Prosze o pomoc, rady...:(

:cry:
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Pon lip 11, 2011 19:07 Re: Szukam pomocy dla dzikusków...Prosze o pomoc, rady...:(

Może przenieś wątek na "Koty", tam więcej ludzi zajrzy... (można moderatora poprosić).

Ja trzymam kciuki nieustająco, musi się coś znaleźć :ok: :ok: :ok:
Będziemy przynajmniej podnosić...

Adam
aburacze

Post » Pon lip 11, 2011 19:30 Re: Szukam pomocy dla dzikusków...Prosze o pomoc, rady...:(

aburacze pisze:Może przenieś wątek na "Koty", tam więcej ludzi zajrzy... (można moderatora poprosić).

Ja trzymam kciuki nieustająco, musi się coś znaleźć :ok: :ok: :ok:
Będziemy przynajmniej podnosić...

Adam

juz tam jest taki sam watek, zero odzewu :(

viewtopic.php?f=1&t=130177
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Pon lip 11, 2011 19:51 Re: Szukam pomocy dla dzikusków...Prosze o pomoc, rady...:(

BUDRYSEK pisze:juz tam jest taki sam watek, zero odzewu :(

To go nie zauważyłem, przepraszam. Ale się już poprawiłem i dodałem do zakładek.

A jakieś rozwiązania tymczasowe na lato wchodzą w grę? Na przykład marija z wątku eksmitowanych kótów:
viewtopic.php?f=1&t=129298
zalazła tymczasowe lokum w postaci jakiejś działki z domkiem letniskowym. W Radomsku z kolei kombinują z jakimiś kontenerami, które zostały po budowie (wystarali się od władz miasta). Wiem że to tak sobie łatwo podsuwać pomysły z daleka... Ja mogę co najwyżej trochę z ogłoszeniami pomagać, ale z tego co widziałem (chociażby na Allegro) to koty są już ładnie poogłaszane?

Adam
aburacze

Post » Pon lip 11, 2011 21:06 Re: Szukam pomocy dla dzikusków...Prosze o pomoc, rady...:(

aburacze pisze:
BUDRYSEK pisze:juz tam jest taki sam watek, zero odzewu :(

To go nie zauważyłem, przepraszam. Ale się już poprawiłem i dodałem do zakładek.

A jakieś rozwiązania tymczasowe na lato wchodzą w grę? Na przykład marija z wątku eksmitowanych kótów:
viewtopic.php?f=1&t=129298
zalazła tymczasowe lokum w postaci jakiejś działki z domkiem letniskowym. W Radomsku z kolei kombinują z jakimiś kontenerami, które zostały po budowie (wystarali się od władz miasta). Wiem że to tak sobie łatwo podsuwać pomysły z daleka... Ja mogę co najwyżej trochę z ogłoszeniami pomagać, ale z tego co widziałem (chociażby na Allegro) to koty są już ładnie poogłaszane?

Adam

tutaj w Zywcu praktycznie tylko ja zajmuje sie kotami, plus moi znajomi ktorzy maja "moje" koty na dt...za malo nas zeby cos zdzialac :(
burmistrz jest antyzwierzecy :(

allegro wyskrobalam na tyle ile umialam :)
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Pon lip 11, 2011 21:20 Re: Szukam pomocy dla dzikusków...Prosze o pomoc, rady...:(

BUDRYSEK pisze:tutaj w Zywcu praktycznie tylko ja zajmuje sie kotami, plus moi znajomi ktorzy maja "moje" koty na dt...za malo nas zeby cos zdzialac :(

Wiem i dlatego podziwiam to co robisz.

BUDRYSEK pisze:allegro wyskrobalam na tyle ile umialam :)

Ale wyszło bardzo fajnie. Trzymam kciuki za znalezienie domów dla zwierzaków.

A ogłaszałaś się na Facebooku? O ile dobrze rozumiem idea jest taka, żeby zrobić wydarzenie (np. z tego tekstu co jest w pierwszym poście) i wysłać np. na wątek facebookowy z prośbą o "udostępnienie" dalej:
viewtopic.php?f=8&t=90328

Niektórzy (np. CatAngel) mają po kilka tysięcy znajomych więc jak rozgłoszą to ma spory odzew. Tylko potem śledzić trzeba co ludzie piszą w komentarzach do wydarzenia.

Adam
aburacze

Post » Pon lip 11, 2011 21:51 Re: Szukam pomocy dla dzikusków...Prosze o pomoc, rady...:(

aburacze pisze:
BUDRYSEK pisze:tutaj w Zywcu praktycznie tylko ja zajmuje sie kotami, plus moi znajomi ktorzy maja "moje" koty na dt...za malo nas zeby cos zdzialac :(

Wiem i dlatego podziwiam to co robisz.

BUDRYSEK pisze:allegro wyskrobalam na tyle ile umialam :)

Ale wyszło bardzo fajnie. Trzymam kciuki za znalezienie domów dla zwierzaków.

A ogłaszałaś się na Facebooku? O ile dobrze rozumiem idea jest taka, żeby zrobić wydarzenie (np. z tego tekstu co jest w pierwszym poście) i wysłać np. na wątek facebookowy z prośbą o "udostępnienie" dalej:
viewtopic.php?f=8&t=90328

Niektórzy (np. CatAngel) mają po kilka tysięcy znajomych więc jak rozgłoszą to ma spory odzew. Tylko potem śledzić trzeba co ludzie piszą w komentarzach do wydarzenia.

Adam

wlasnie, mysle o tym, tylko nie wiem jeszcze w jakiej formie to bedzie?
ale cos wymysle ;)
Obrazek

BUDRYSEK

Post » Śro lip 13, 2011 10:56 Re: Szukam pomocy dla dzikusków...Prosze o pomoc, rady...:(

aktualny watek jest na dogo...z powodu duzej ilosci psikow pod moja opieka tam jestem czesciej

http://www.dogomania.pl/threads/200831- ... -dt-szukają-ds
Obrazek

BUDRYSEK