AniaWrocław pisze:molly88 pisze:maks rok
To może sterylka?
Wczoraj byłam na karmieniu, ale dopiero teraz dorwałam się do kompa!
Ponadto spotkałam chłopaczka, który je dokarmia
Kocur biały z plamkami burymi
wiek maks rok. dokarmia go chłopaczek z rodziną. Kocurek śpi sobie u nich na kanapie w dzień, a kiedy chce wyjść to siedzi pod drzwiami i miauczy wiec go wypuszczają. Kocurro na noc chce sam wychodzic. Ten kot bardzo im się podoba i wogole sie zaprzyjaznili wiec będą się nim na stałe opiekować. Jestem z chłopaczkiem umowiona na sobote wieczor to spytam sie o wiecej szczegółów.
kocurek biały - szare plamki - prawdopodobnie brat wyzej opisanego kocurka. Bardzo bojaźliwy, chory, baaaaaardzo wychudzony!! Z całej gromady wyglada najgorzej. Zostawiłam mu jedzenie wieć moze cos zjadł

Ogolnei jest cały czas przeganiany przrz kolejnego kocura wiekszego, który sobie radzi naprawde dobrze.
Bure kocię - okazała się kotką kilka razy sprawdzałam i klękałam i swieciłam latarką więc musiało to komicznie wyglądać heh. No i na jak dla mnie to jest kotka. Jak ją widziała mawin to ciężko było zobaczyc i jest ogolnie mniejsza i nie wygląda na kocura. Wczoraj ją macałąm bo brzusiu bo się dała bez problemu no nie byla JESZCZE w ciąży. Wiec ona moze być przed pierwsza rujką
Co do kotki będziemy ją łapać i na sterylke, tylko musze poczekac na mawin i będzie potrzebny domek...