[Szczecin] Bezimienny kociak w ogromnej potrzebie...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 23:45 [Szczecin] Bezimienny kociak w ogromnej potrzebie...

Takie oto żyjątko szło dziś za mną na klatkę schodową, do której to postanowiło wejść bez pytania i usiąść na wycieraczce. Zwierzak nowy w okolicy, ponoć próbował już komuś wejść do domu. Lokalne dokarmiaczki pierwszy raz widzialy go na oczy.

Przepraszam, jest pozno i nie mam sil na nacechowane emocjami opisy. Po krotce:
Mam dwa koty, niestety sa agresywne w stosunku do malenstwa tak wiec stworzenie u mnie DT odpada. Nie wiem, co z nim zrobic. Ma fantastyczna kocia osobowosc, nie boi sie ludzi, wbrew przeciwnie- ogromny pieszczoch. Jestem zmuszony przenocowac go w piwnicy, nawet nie mam pomyslu, co zrobie jutro. Wiem, ze lokalne koty go atakowaly, tak wiec na wolnosci tez moze sobie nie poradzic.

Nie mam zielonego pojecia, co z nim zrobic. Dlatego tez licze na pomoc z Waszej strony. Byc moze ktos moglby stworzyc kociakowi DT, albo po prostu zaopiekowac sie na zawsze. Kot z takim charakterem z cala pewnoscia stworzy fundemantalnie stabilny zwiazek ze swoim nowym wlascicielem :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wpadne jutro przed poludniem, moze beda jakies PW, nawet nie wiecie jak bardzo liczymy na reakcje.

Torba

Od: Wto lip 05, 2011 23:25

Post » Śro lip 06, 2011 8:27 Re: [Szczecin] Bezimienny kociak w ogromnej potrzebie...

Podnoszę!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro lip 06, 2011 9:04 Re: [Szczecin] Bezimienny kociak w ogromnej potrzebie...

podbijam temat

Torba

Post » Śro lip 06, 2011 23:15 Re: [Szczecin] Bezimienny kociak w ogromnej potrzebie...

w gore...

Torba

Post » Śro lip 06, 2011 23:28 Re: [Szczecin] Bezimienny kociak w ogromnej potrzebie...

Póki co- w piwnicy moze parę dni przesiedzieć.
Zrób mu mnóstwo ogłoszeń.
Napisz do forumowej Cat Angel. Za niewielkie pieniądze ogłosi Twojego kociaka na dziesiątkach stron.
Kurcze, trudny adopcyjnie sezon :(

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41