Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
poldek890 pisze:Witam
Z góry przepraszam jeśli umieszczam ten post w niewłaściwym miejscu albo w ogóle on nie powinien istnieć bo nie po to jest ta strona oraz za jego trochę dziwaczną formę. Dopiero je znalazłem i nie zdążyłem zapoznać się z jego strukturą a sprawa jest dla mnie bardzo ważna. Wracając do rzeczy:
Chciałbym zaoferować się do zaadoptowania jakiegoś kota (samca) oczywiście kociątka jakoś 8-tygodniowego, może być młodszy (chociaż wiem, że to za mały okres aby odbierać je od matki ale i takie sytuacje losowe się zdarzają) z Warszawy i okolic (miejscem odbioru kotka byłaby Warszawa oczywiście). Zależałoby mi aby ktoś się znalazł z ofertą do niedzieli (26 czerwca) abym mógł w poniedziałek (27 czerwca) odebrać kocurka.
Teraz najdziwniejsza część posta.
BARDZO zależy mi na tym, aby kotek nie był leczony mianowicie, aby nie posiadał żadnej książeczki zdrowia itp. rzeczy (co wiąże się z tym, że nie jest szczepiony, odrobaczany itp.). Wiem, że to dziwna zachcianka i wielu użytkowników tego forum mnie pewnie skrytykuje ale jakoś to przeżyje.
Wiąże się to po części z tym, że wole kocurka sam wyleczyć u weterynarza i wziąć za niego całą odpowiedzialność od samego początku. Mam nadzieję, że uda znaleźć mi się takiego kotka i jak najszybciej adoptować. Jeśli ktoś jest chętny w pomocy mi w zrealizowaniu tego celu proszę pisać na forum albo wiadomość prywatną. Codziennie będę sprawdzał forum. Jeśli znajdzie się jakaś osoba podam swoje namiary.
poldek890 pisze: wiem, że to jest bardzo dziwnie i tajemniczo wygląda.
KOTEK1988 pisze:Ja mam inne pytanie dlaczego do niedzieli?Mieszkasz na stałe w Warszawie? Jakie warunki możesz zaoferować kociątku?
Czy kotek ma być prezentem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 5 gości