cudowny ślepaczek Alex - szukamy DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 01, 2011 21:57 cudowny ślepaczek Alex - szukamy DS !!!!

On nie ma już życia, szansy, nadzieji......Wygłodzony ślepaczek - sama skora i kosci, biegał chaotycznie zdezorientowany przy bardzo ruchliwej ulicy. Kocurek okazal sie slepaczkiem - nie wiem czy 1 oko uda sie uratowac, na razie nic nie widzi, drugie na pewno juz jest niedoodratowania. Kocurek lezal bezbronnie, nawet nie bronil sie bity przez innego kota..........

jego oczodoly, to jaki jest chudy, jak nie moze zdobyc pozywienia, a inne koty go bija i przeganiaja. Malo brakowalo, a potracilby go nadjezdzajacy samochod . Slepaczek bezradnie bigal na takich polwyprostowanych nogach i chowal sie w trawie , aby nikt go nie wiedzial - on nie widzi to i mysli , ze jego nie widac.

Nie ma co z nim zrobic, nie ma gdzie ulokowac, nawet piwnicy brak. Kto da mu szansę, inaczej bedzie musial wrocic na to pole gdzie umieral powoli z glodu i z tego glodu umrze, ewentualnie pod kolami samochodu lub zagryziony przez pas......

ON NIE MA SZANS NA ZYCIE !!!!!!!!!!

Niech ktos sie ulituje, bo on nie ma czasu, nie ma co z nim zrobic, a czeka go tylko smierc.

Slepaczek jest lagodny, grzeczny i blaga o pomoc..........
Ostatnio edytowano Pon lip 18, 2011 8:06 przez adzi, łącznie edytowano 7 razy

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Śro cze 01, 2011 22:00 Re: pilny DT dla ślepaczka-on błaga o pomoc!!! na cito!gdańsk/pl

Hop za kotka do góry.
Sama nie mogę pomóc, ale trzymam :ok: za szczęśliwe zakończenie

szyszek

Od: Czw paź 14, 2010 14:11

Post » Śro cze 01, 2011 23:14 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Adzi gdzie on teraz jest, dalej tam czy coś chwilowo udało się znaleźć?

Wikulec

Od: Śro sie 16, 2006 15:49

Post » Śro cze 01, 2011 23:14 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Boszszsze jaka bieda :( . Przenieś wątek na Koty, tam czyta więcej osób. Ja zabrać nie mogę - mamy koty białaczkowe, poza tym odległość kosmiczna ale bedę wspierać jak tylko mogę

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Czw cze 02, 2011 9:19 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Proszę nich wstawi mi ktoś zdjęcia z linku w jakimś poście, bo mi się nie udało !!!

Ślepaczek błaga o domek tymczasowy, TDT cokolwiek, ja zabieram go zaraz do weta, nie mogę wziąść do domu, piwnicy, garażu brak - jak wypuszczę - serce pęknie a on zginie, w schronie też szans za dużych nie ma ............ :cry:

Jest bardzo spokojny, można go głaskać, nie piszczy nie rozrabia, jakby go nie było......

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Czw cze 02, 2011 10:20 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

O matko...biedny chłopczyk....prosimy o cud! błagamy o cud!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw cze 02, 2011 10:33 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Jaka straszna bieda :(

Kto może pomóc?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw cze 02, 2011 10:41 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Obrazek Obrazek

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Czw cze 02, 2011 10:44 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Błagam nie wypuszczajcie go "na wolność"
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Czw cze 02, 2011 10:45 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Podnoszę, modlę się i trzymam kciuki!!!! Więcej dać i zrobić nie mogę - mam w domu 5 kotów (część z SUK) i 2 psy, i walczę o kociaka z niezbornością ruchową ............ :cry:
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Czw cze 02, 2011 11:00 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

:!:

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw cze 02, 2011 11:13 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Agnieszko trzymam kciuki za domek dla niego. Ślepaczki świetnie sobie radzą w domowych warunkach, to kochane i wdzięczne za ofiarowaną szansę koty! Prosimy o pomoc i szansę na życie dla niego!
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Czw cze 02, 2011 11:13 Re: ślepaczek-bez szans, bez nadzieji!!! DT na cito!!!!gdańsk/pl

Ja się tak na tym nie znam, ale słyszałam, że często w takich nagłych i trudnych przypadkach robi się wydarzenie na facebook i że wiele razy przyszła stamtąd pomoc...
I wiem też, że forumowa CatAngel robi takie wydarzenia... Nie wiem, kto jeszcze...
Może by do niej napisać...Do Cat Angel... I poprosić...

Faktycznie serce chyba pęknie, jeśli nic się dla niego nie znajdzie...
Będę śledzieć losy biedaka i trzymać kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
tellma

[następna]