"kolorowa pisanka"pilnie szuka Domu lub sponsora.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 24, 2011 11:11 "kolorowa pisanka"pilnie szuka Domu lub sponsora.

Taką kicie zgarnełam z meliny

Obrazek
Obrazek

pomyślałam że poszukam jej troskliwego Domu,zanim wyleci przez okno lub jej ktoś przykopie,zanim zaczną topić jej kocięta...
Szukamy więc pilnie Domku dla bardzo młodej kici,na pewno nie jest jeszcze dorosła,nie ma jeszcze roku,a dokładniej lekarz po świętach określi.Potrzebuje serwisu od podstaw:odpchlenia,odrobaczenia,kuracji odświerzbiającej,szczepień,sterylizacji lub Domu który zajmie się tym wszystkim a przede wszystkim samą kicią.
Korzysta z kuwety,je kocia karmę,milutka,spokojna,bardzo przymilna dla ludzi.
Legnica

Post » Pon kwi 25, 2011 9:25 Re: "kolorowa pisanka"pilnie szuka Domu lub sponsora.

Może dziś ktoś wypatrzy szylkretkę Fibi.
Legnica

Post » Wto kwi 26, 2011 14:20 Re: "kolorowa pisanka"pilnie szuka Domu lub sponsora.

podrzucę ślicznotkę
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Wto kwi 26, 2011 15:31 Re: "kolorowa pisanka"pilnie szuka Domu lub sponsora.

Kicia jest piękna! Wyrośnie dzięki Tobie na piękną młodą damę :) Widać, że jest taka smukła i dostojna! Trzymam kciuki :ok:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Wto kwi 26, 2011 15:55 Re: "kolorowa pisanka"pilnie szuka Domu lub sponsora.

Kicia dzisiaj była na pierwszej wizycie wet.Dostała pierwszą dawkę leków.
Ma ok.8 miesięcy.
Boi się nóg(pewnie nie raz i nie dwa dostała kopa,a ja myślałam że zdążyłam ją zabrać przed)
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 11:19 Re: "kolorowa pisanka"pilnie szuka Domu lub sponsora.

Koteczka dostała nowe imię-Fibi.
Jest niesamowicie cichutka,grzeczna,wciąż przebywa gdzieś w kącikach,ale wzięta na ręce mruczy,przytula sie i wyraźnie jest zadowolona.
Legnica

Post » Pt maja 06, 2011 13:38 Re: "kolorowa pisanka"pilnie szuka Domu lub sponsora.

ale ma śmieszną kolorową mordkę :)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

karmelita

Od: Nie wrz 19, 2010 20:33

Post » Pt maja 06, 2011 20:47 Re: "kolorowa pisanka"pilnie szuka Domu lub sponsora.

Ma pół noska różowego i pół czarnego 8)
Legnica