KONIEC Mamy domek stały w Sierakowicach DZIĘKUJEMY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 12, 2011 10:40 KONIEC Mamy domek stały w Sierakowicach DZIĘKUJEMY!

Mam na imię Jaśminka-Dziewczynka, otrzymałam takie imię od mojej tymczasowej opiekunki.
Byłam kiedyś "czyimś" kotem, miałam dom, byłam kochana i nagle znalazłam się na ulicy, w świecie, którego nie znałam, nie było mojej pani. Czułam doskwierający chłód, bolało mnie oko, byłam głodna, a wokół panował hałas. Znalazłam schronienie w lesie w stadzie kotów podobnych do mnie, (biły mnie boje się ich,) w miejscu gdzie rzadko byli ludzie, przychodziła tam jedna pani i karmiła nas wszystkich, pomyślałam że może to będzie moja nowa pani, która zabierze mnie do siebie. Pewnego dnia przyszła po mnie z transporterkiem, podeszłam sama, zabrała do weterynarza, miałam sterylizacje, jestem zdrowa, na oczka widzę choć to prawe straciło już urok.
Teraz czekam na nowy dom stały, bo ta pani ma już swoich kotów za dużo.
Mam czas jeszcze do Świąt i będę musiała wrócić do lasu.
Mam około 11 miesięcy, jestem drobna, nieśmiała, boje się kotów i ich bicia… chce być głaska dużo…. Dużo…Pokochaj mnie…. Proszę….
Czekam na nową kochającą rodzinę, która pokocha mnie taką jaką jestem i nigdy się mnie nie pozbędzie.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

kontakt do mojej opiekunki z lasu, która ma moich więcej zdjęć
Maria Kania-Leks
tel. 502 284 351
mary4@gazeta.pl
nick na miau: maria_kania

sabina skaza pisze:no to się przyznam że kicia jest na moich kolanach :D i mieszka u mnie, jest kochana i ufa człowiekowi, choć kilka dni robiłam do niej podchody - na drugi dzień widziałam już postępy, po prostu boi się, jak się czegoś przestraszy- skacze na metr do góry jak kangur :wink: a ja za dużo kotów mam
Jasminka-Dziewczyna jest odrobaczona, odinsektowana, po sterylizacji, nie drapie i nie gryzie, ja po prostu nie zarabiam w hotelu od ferii zimowych i cały czas tymczasuję koty, ale od 20 kwietnia zaczynają się ostre zwozy kotów klientów, ja nie chcę Jasmince serwować pokoju z np. 2 innymi kotami- tymczasami, bo ona sie ich po prostu boi, po majówce mogła by wrócić do mnie z powrotem, oczywiście że bym jej nie wystawiła na dwór do lasu- ale takie skupisko kotów w jej przypadku nie jest wskazane, mogło by to się ciężko odbić na jej psychice, poza tym to, że nie gryzie i nie drapie to za mało, chciałabym żeby ktoś sprawił, że to ona sama chętnie będzie lgnąć do człowieka, a ja z racji swojej kociarni i dzieci nie dam rady tego sprawić, trzymam kciuki, gorąco polecam tę małą królewnę :ok:
Ostatnio edytowano Pon kwi 18, 2011 7:15 przez maria_kania, łącznie edytowano 6 razy
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Wto kwi 12, 2011 10:43 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

Aby domek się znalazł! :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Wto kwi 12, 2011 10:48 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

Prześliczna kotunia :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto kwi 12, 2011 10:55 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

:ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto kwi 12, 2011 12:23 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

Jaśmineczko, śliczna jesteś kotusiu!
Życzymy ci abyś nie musiała wracać do lasu.
Może jakiś domek Cię wypatrzy!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Wto kwi 12, 2011 12:51 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

Piękna dziewczynka, nie może wrócić do lasu za nic!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto kwi 12, 2011 13:39 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

Ojej, jaka cudownosc! Jasminko piekna, Twoje miejsce nie jest w lesie na pewno...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto kwi 12, 2011 14:42 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

Jaka piękna!
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto kwi 12, 2011 18:49 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

Dokładnie, cudna jest :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto kwi 12, 2011 18:51 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

MUSI SIĘ ZNALEŹĆ DT/DS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAKIE CUDEŃKO NIE MOŻE WRÓCIĆ DO LASU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOP DO GÓRY, JAŚMINKO!!! SZUKAMY SZUKAMY SZUKAMY DOMKU
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Wto kwi 12, 2011 18:52 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
piękna Jaśminka
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Post » Wto kwi 12, 2011 19:12 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: przecudna

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Wto kwi 12, 2011 19:41 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

Urocza dziewuszka
za domek :ok:
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Wto kwi 12, 2011 19:51 Re: Szukamy choćby odpłatnego DT! 3miasto i okolice!

Jestem nią ABSOLUTNIE zachwycona :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
jak u niej z kuwetkowaniem?
Jak kontakt z innymi kotami?
Obrazek
Obrazek

(Mark Twain)

berushkaa

[następna]