Poszukiwany! Kocurek, do 6 mies. łaciaty! Już nie.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw mar 31, 2011 23:12 Poszukiwany! Kocurek, do 6 mies. łaciaty! Już nie.

Tak jak w temacie: Poznań szuka kociaka, kocurka, od 10 tygodni do 6 miesięcy. Proszę, nie proponujcie starszych (ja wiem, że te starsze najbardziej potrzebują domu!!! ale tutaj chodzi o młodziaczka!!!!).

Umaszczenie: czarno-biały łaciatek, szaro-biały łaciatek
Warunki istotne: dowóz do Poznania, w terminie jak najszybszym :)

Oferujemy dobry, kochający i odpowiedzialny dom w Poznaniu, z przecudną 6-letnią dziewczynką, która bardzo niecierpliwie czeka, już o bardzo dawna, na swojego przyjaciela - domek pod moim patronatem :)))
Ostatnio edytowano Sob kwi 02, 2011 20:48 przez puss, łącznie edytowano 1 raz

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw mar 31, 2011 23:23 Re: Poszukiwany! Kocurek, do 6 mies. łaciaty! W miarę pilnie

Spełnia wymagania, ale pewnie za młody :mrgreen: Ma 15 dni, jakby domek zaczekał , to chętnie pogadamy :ok:

Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw mar 31, 2011 23:30 Re: Poszukiwany! Kocurek, do 6 mies. łaciaty! W miarę pilnie

Za jego przyjaźń z dzieckiem-ręcze własną głową.
Fotka z moim synkiem:

Obrazek

łaciaty,młody,wiek określony na około,no niby wpis ma że urodzony gdzieś w lipcu,ale kto to wie na pewno czy nie w sierpniu,albo wrześniu.
Przylepa-całuśna,przytulasta,miziasta,mrucząca,dziecko go nie zagłaszcze bo sie tego kocurka zagłaskać nie da.Bardzo lubi dzieci,skumplował sie z moim synkiem.
Komplet szczepień,czip,kastracja.
Ale w życiu zawsze bywa jakieś ale-kocurek nie widzi,gałki oczne posiada,nie wygląda źle,Tobie puss nie bede tłumaczyc ze w domu ślepaczek problemów nie miewa.
Dowiozę w weekend gdzie trzeba(mile widziany zwrot kosztów biletu).
Legnica

Post » Pt kwi 01, 2011 9:08 Re: Poszukiwany! Kocurek, do 6 mies. łaciaty! W miarę pilnie

Puss na stronie Animalii jest ładny kocurek Sosik. Już po kastracji.

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Pt kwi 01, 2011 14:16 Re: Poszukiwany! Kocurek, do 6 mies. łaciaty! W miarę pilnie

tylko że oni by chcieli tak góra 6-miesięcznego :?

ja się tylko cieszę, że mamy póki co tak mało kotów do adopcji w Poznaniu.

puss

Post » Pt kwi 01, 2011 14:24 Re: Poszukiwany! Kocurek, do 6 mies. łaciaty! W miarę pilnie

Pisz do MartyK - na pewno coś znajdzie :ok:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt kwi 01, 2011 14:28 Re: Poszukiwany! Kocurek, do 6 mies. łaciaty! W miarę pilnie

Marta nawet wysłała do mnie jakieś pw, ale usunęła zanim zdążyłam przeczytać, więc nie wiem czy ma coś dla mnie, ale w każdym razie czytała ten temat, więc podejrzewam, że gdyby miała, to by mi napisała.

puss

Post » Sob kwi 02, 2011 20:47 Re: Poszukiwany! Kocurek, do 6 mies. łaciaty! W miarę pilnie

domek sam nie wie czego chce, więc temat zamykam, kochani. kotki przecudne i wzięłabym obu chłopców, bo są piękni!!!! :1luvu:

puss