Oferuję domek tymczasowy Kielce!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 14:25 Oferuję domek tymczasowy Kielce!

Witam, mam na imię Gosia i oferuję domek tymczasowy dla kotów po sterylkach, lub innych operacjach, oraz dla tych które czekają na dom.Mogę przyjąć maksymalnie 2 koty na raz.Może to mało ale myślę że zawsze coś...Więc podaje swoje gg:9264722.wieczorami najczęściej można mnie dopaść.:)Pozdrawiam!
zycie jest piękne

margarynka

Od: Śro sie 15, 2007 21:14

Post » Pt mar 11, 2011 14:41 Re: Oferuję domek tymczasowy Kielce!

Więcej takich ofert! :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt mar 11, 2011 20:41 Re: Oferuję domek tymczasowy Kielce!

Ło matko!
Sklonować! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt mar 11, 2011 20:55 Re: Oferuję domek tymczasowy Kielce!

Niestety nie mam gg :(
Ale mamy koty strasznie potrzebujące pomocy. Nasz wątek --> viewtopic.php?f=1&t=124615&start=0
Kotow jest sporo. Nie znajdą od razu stalego domku, ponieważ wymagają oswojenia. Jeżeli nie przyjmie ich jakiś DT, to nie mają szans.
Wszystkie są śliczne i strasznie biedne. Nie ze swojej winy. Muszą jeść wieprzowe nerki, bo coś muszą jesć :(
Kotki są śliczne, ale z każdego pysia bije taki ogromny smutek :( Mieszkają w lodowatej piwnicy pod opieką staruszki, której aktualnie staramy się pomóc kastracją / sterylizacją, szczepieniem, odrobaczeniem, możemy zrobić również testy.
Nie mam nadziei, że ktoś je weźmie, ale zawsze napisać warto :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt mar 11, 2011 21:01 Re: Oferuję domek tymczasowy Kielce!

Cd.
KUBUŚ - strasznie wystraszony 1 - 1.5 letni kocurek, wysterylizowany, do niedzieli w klatce, w poniedziałek wraca do piwnicy :(
Obrazek

MIKUŚ - około roczy (9 miesięcy) kocurek - wykastrowany, chory na KK (w trakcie leczenia) w poniedziałek wraca do piwnicy razem z Kubusiem
Obrazek

KUBUSIOWA - słodka koteczka, siostra Kubusia. Miziasta , tylko też wystraszona. Po sterylizacji wróciła już w piwnicy spowrotem. Zimno jej w wygolony brzuszek . Prawie nie je, siedzi tylko i jest strasznie smutna
Obrazek

I jeszcze ich siostrzyczka KROPECZKA :(
Obrazek
Niestety wymaga długiego oswajania i tym bardziej nie ma szansy na stały domek . Też wysterylizowana wróciła do piwnicy :(
Jest bardzo wrażliwa i udaje, że sie nie boi. Dziś jak Kubusiowej robiłam zdjęcie pod skrzynią KROPECZKA wyskoczyła i chciała mnie zjeść, bo myślała, że robię krzywdę siostrzyczce. Bardzo się kochają.

jasdor

Post » Wto mar 22, 2011 14:32 Re: Oferuję domek tymczasowy Kielce!

jaki smutek w zimnej piwnicy panuje :cry:
Oby sie znalazły jak najszybciej DT/DS :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 22, 2011 15:41 Re: Oferuję domek tymczasowy Kielce!

Zapraszam na wątek KAN Radomsko i eksmisyjny.. :1luvu:

bardzo potrzebujemy domków tymczasowych, a nie jest daleko!! na dniach tracimy lokal, bedziemy pomagać nie tylko w ogłoszeniach.. zależy nam na stałej współpracy!

banerki do wątków w moim podpisie :D

pozdrawiam :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 22, 2011 15:48 Re: Oferuję domek tymczasowy Kielce!

ASK@ pisze:jaki smutek w zimnej piwnicy panuje :cry:
Oby sie znalazły jak najszybciej DT/DS :ok:

Wszystkie te kociuchy sa takie strasznie smutne niestety :( Zdziczałe na maksa. Boją się wszystkiego, co się rusza.
Te wykastrowane/wysterylizowane, które przebywały jakiś czas po zabiegach między nami ludźmi trochę przestały się bać.
Ale w ich przypadku DS nie wchodzi w rachubę. To koty dla lubiących wyzwania - dzicz, aczkolwiek do pokonania przy bliższym kontakcie przez jakis czas.
Dlatego wchodzi w grę tylko raczej DT.
Chyba, że się znajdzie jakiś tzw. człowiek, który podejmie się oswoić sobie kotka na zawsze :ok: Fajnie by było, ale o takich domach to możemy sobie tylko pomarzyć :(

jasdor

Post » Śro mar 23, 2011 21:04 Re: Oferuję domek tymczasowy Kielce!

Tymczas tymczasowo nieaktualny :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31