Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sty 31, 2011 15:38 Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

Zostałam poproszona o pomoc w bardzo pilnym znalezieniu domu dla przesłodkiej młodziutkiej burasi - pięknej, bardzo spokojnej i przyjaznej w stosunku do ludzi 1,5 - 2 letnia koteczki.
Tygrysia to pręgowana buraska z białą bródką i pięknymi zielonymi oczami :1luvu: .

Obrazek

Została niedawno zabrana ze strasznego miejsca, gdzie ludzie bardzo krzywdzili bezdomne koty i znęcali się nad nimi. Tygrysia została odrobaczona, odpchlona i wysterylizowana. Bez problemów korzysta z kuwetki.

Niestety koteczka nie ma własnego domu, nawet tymczasowego kąta. :( Na razie przebywa w jednym z biur, u osoby, która uratowała jej życie.

Mimo tego, co przeszła Tygrysia nie przestała ufać ludziom, ma przesłodki charakter - już w drzwiach wita gości wchodzących do biura, wskakuje na kolana i pozwala się głaskać. Całymi dniami leży na parapecie biurowym, wyglądając sobie przez szybę na świat, a jak jej się znudzi idzie do biurka zdrzemnąć się na swojej poduszce z owczej wełny. Zachowuje się tak jakby jej w ogóle nie było - jest zupełnie nie absorbująca i nie przeszkadzająca w biurowych czynnościach. Jakby wiedziała, że jej pobyt w biurze nie może trwać wiecznie – kotka będzie musiała opuścić to miejsce, a przecież nie może wrócić do swoich oprawców... :cry: :cry: :cry:

Ona tak bardzo potrzebuje własnego, kochającego i bezpiecznego domu!!! :!: :!: :!: :!:

Obrazek

Obrazek

Szukamy oczywiście domu nie wychodzącego. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Koteczka przebywa w Chorzowie, możemy pomóc w transporcie do innych miejscowości. Zainteresowane osoby poproszę o kontakt tu na wątku lub przez pw - przekażę nr telefonu do osoby, która uratowała Tygrysię i opiekuje się nią w tej chwili w swoim biurze.

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon sty 31, 2011 15:40 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

podnoszę
jest slicznaaaaaaaa :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon sty 31, 2011 17:15 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

kochana CatAngel :1luvu: wrzuciła wątek koteczki na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 941&ref=mf - będę bardzo wdzięczna za rozpropagowanie!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Post » Pon sty 31, 2011 17:58 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

Burasie są takie kochane! Za domek :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon sty 31, 2011 22:53 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

A co to za info na FB, że możliwe iż Tygryska znalazła domek u... Beaty :?:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lut 01, 2011 10:12 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

zgłosiły się wczoraj do mnie z FB dwie osoby - jedna z propozycją DS, druga DT (CatAngel - to dzięki Tobie!!! :1luvu: ) - mam nadzieję, że obie propozycje zostaną dobrze wykorzystane :ok: :ok: :ok: :ok:

bo u p. Ewy w Chorzowie tych kocich bied wyrwanych z potwornego miejsca niestety może być nieograniczona ilość - one tam nadal czekają na ratunek...... :(

poprosimy o gigantyczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , żeby udało nam się wspólnie choć parę kotów stamtąd wyadoptować........

joluka

Post » Wto lut 01, 2011 10:54 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

joluka pisze:zgłosiły się wczoraj do mnie z FB dwie osoby - jedna z propozycją DS, druga DT (CatAngel - to dzięki Tobie!!! :1luvu: ) - mam nadzieję, że obie propozycje zostaną dobrze wykorzystane :ok: :ok: :ok: :ok:

bo u p. Ewy w Chorzowie tych kocich bied wyrwanych z potwornego miejsca niestety może być nieograniczona ilość - one tam nadal czekają na ratunek...... :(

poprosimy o gigantyczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , żeby udało nam się wspólnie choć parę kotów stamtąd wyadoptować........

Wiedziałam że się uda (niezawodne fb) to tylko kwestia czasu, Jak będzie już wiadomo dajcie znać :D
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zawsze możesz wykorzystać ten DT bądź DS który zostanie :) na inną bidulkę :(

Ja tylko fb zrobiłam :wink: :D , zasługa jest ludzi którzy rozsyłali wydarzenie :ok:

CatAngel

Post » Wto lut 01, 2011 19:45 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

joluka pisze:kochana CatAngel :1luvu: wrzuciła wątek koteczki na FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 941&ref=mf - będę bardzo wdzięczna za rozpropagowanie!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

Myślę, że Beatka z propozycją domu stałego jest strzałem w dziesiątkę :love:

Tygrysia nie tylko nie może wrócić w swoje dawne miejsce.
Ta wspaniała kicia o anielskim charakterze musi teraz już tylko zaznawać milosci, troskliwej opieki
i wreszcie czuc się bezpiecznie!
:1luvu: :cat3: :1luvu:

Beatka jest tego gwarancją :1luvu:

KociaMama63

Od: Pt sty 21, 2011 13:18

Post » Śro lut 02, 2011 10:03 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

joluka pisze:
Szukamy oczywiście domu nie wychodzącego. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Koteczka przebywa w Chorzowie, możemy pomóc w transporcie do innych miejscowości. Zainteresowane osoby poproszę o kontakt tu na wątku lub przez pw - przekażę nr telefonu do osoby, która uratowała Tygrysię i opiekuje się nią w tej chwili w swoim biurze.

Czy już coś wiadomo o domku dla koteczki?

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Śro lut 02, 2011 10:36 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

Oj, to kciuki mooocno trzymamy :ok: :ok: :ok:
Za najlepszy domek :kotek:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Śro lut 02, 2011 16:07 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

z ogromną radością donoszę wszystkim kibicującym Tygrysi (dziękując przy okazji za kciuki i ciepłe słowa! :1luvu: ), że koteczka pojedzie niedługo do domu Beatki z Wrocławia!!!! :piwa:

KociaMamo63 - czy dobrze rozumiem, że znasz Beatkę osobiście?

KociaMama63 pisze:Myślę, że Beatka z propozycją domu stałego jest strzałem w dziesiątkę :love:

Tygrysia nie tylko nie może wrócić w swoje dawne miejsce.
Ta wspaniała kicia o anielskim charakterze musi teraz już tylko zaznawać milosci, troskliwej opieki
i wreszcie czuc się bezpiecznie!
:1luvu: :cat3: :1luvu:

Beatka jest tego gwarancją :1luvu:

joluka

Post » Śro lut 02, 2011 16:08 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

teraz bardzo, bardzo poprosimy o kciuki dla Marcelki - koteczki tymczasującej u p. Ewy, uratowanej przez nią z tego samego strasznego miejsca..... :( : viewtopic.php?f=13&t=123402

joluka

Post » Śro lut 02, 2011 16:08 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

SUPER :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro lut 02, 2011 18:13 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

Joluka, masz dobrą rękę do znajdowania domów :ok: przynosisz kotom szczęście :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lut 02, 2011 21:26 Re: Tygrysia–nie może wrócić w to straszne miejsce,dom potrzebny

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

To jak już będzie w DS dajcie znać tytuł na FB zmienię :)

CatAngel

[następna]