Luna, Lunie - pingwinka szuka domu! Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 06, 2010 21:21 Luna, Lunie - pingwinka szuka domu! Warszawa

Otóż szukam domku dla kociaka uratowanego od porzucenia w schronie. Kilka tygodni temu wychodziłam z Palucha i widziałam dziewczynę, która chciała oddać do schroniska 3,5 mc koteczkę czarno białą porzuconą pod jej drzwiami - wytłumaczyłam jej czym to grozi - (pp) i udało mi się ją ubłagać, aby przetrzymała ją i szukała domu. Otóż domu nie widać. Kotka jest zdrowa, chociaż zaraziła katarem nieszczepionych rezydentów. Chcieli ją zatrzymać, ale niestety jeden z rezydentów bardzo źle znosi jej obecność, ciągle się stresuje, nie je, chowa się
"Lunie jest radosna, inteligentna, uwielbia się bawić. Jest bystra, rozumie co się do niej mówi (choć nie zawsze chce słuchać). Przepada za sznurkami, kuleczkami i drewnianymi spinaczami do gryzienia ;).

Nie ma najmniejszych trudności w nawiązaniu kontaktu z innymi kotami. Niezwykle przyjacielska,
szybko się odnalazła w nowej sytuacji. Garnie się do ludzi, uwielbia, kiedy poświęcamy jej swój czas, co natychmiast wynagradza głośnym mruczeniem, zupełnie niedopasowanym do tego małego ciałka. Chętnie zasypia przytulona do ciepłego ciała, idealny towarzysz do czytania książki, czy surfowania po internecie. Nie ma nawyku wysuwania pazurów, chyba, że mocno potarmosi się ją po brzuszku.

Umie korzystać z kuwety. Pije dużo wody. Ma piękne, niezwykle inteligentne oczy. Jest czarno biała, co widać na zdjęciach z uroczym czarnym noskiem i opuszkami łapek w tym samym kolorze."

Dziewczyna nie chce oddać do schroniska! Już raz udało mi się ją odwieść, a teraz szukam wyjścia z tej obecnej sytuacji.

Czy ktoś szuka kociaka?

Kontakt: citrigree@gmail.com lub naline@tlen.pl
Ostatnio edytowano Wto gru 14, 2010 10:04 przez naline, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon gru 06, 2010 21:37 Re: Luna, Lunie - pingwinka szuka domu! Warszawa

Oto zdjęcia koteczki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

naline

Post » Wto gru 07, 2010 10:09 Re: Luna, Lunie - pingwinka szuka domu! Warszawa

Nie znacie kogoś, kto by poszukiwał takiej ślicznotki ?( wiem, że głupie pytanie, ale co robić, trzeba czekać na łud szczęścia)
ObrazekObrazek

naline

Post » Wto gru 14, 2010 10:01 Re: Luna, Lunie - pingwinka szuka domu! Warszawa

Hop do góry :)
ObrazekObrazek

naline