Trójka kocurków 3-mce - Warszawa - mają już DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt gru 03, 2010 12:54 Trójka kocurków 3-mce - Warszawa - mają już DS!

Witam,
Ponieważ dopiero od niedawna jestem tu na forum i na razie tylko czytam to jeśli piszę nie tu gdzie trzeba to proszę o poprawkę i z góry przepraszam. Od miesiąca mam kotkę Milę, wzietą od ludzi, którzy nie mają w domu prądu, bieda aż piszczy no i to taka melina jest. Do nich jakiś czas temu przbłąkała się śliczna kotka no i co jakiś czas jak to kotek wychodzący miała małe. Ostatni raz ok. 1 września (urodziły się 4 kotki). Sąsiedzi, pomagają tej rodzinie i oczywiście karmią kotki. Teściowa mojej siostry (bo to obok niej ten dom) wzięła kotkę i sama wysterylizowała bo szkoda jej było aby co chwila z brzuszkiem chodziła. Miesiąc temu tak własnie trafiłą do mnie Mila (jedyna siostrzyczka z rodzeństa - szylkretka). Pozostały 3 kocurki (każdy innego koloru i oczywiście piękny), których mi szkoda i gdzie się da rozpytuję aby znaleźć im domek. Te zdjęcia zostały zrobione 2 dni temu telefonem i tylko takimi zdjęciami dysponuję. Gdyby ktoś był chętny to proszę o kontakt, mogę pojechać z chętnym i razem pójść do tego domu aby ktoś sobie wybrał koteczka, mogę sama pojechać i wziąć chcianego kotka (Warszawa-Ursus) i się umówić w dowolnym miejscu w Warszawie lub niedaleko. Ja mieszkam w Markach.
Oto one (tylko takie zdjecia mam):
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro gru 15, 2010 13:40 przez AniaU, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Pt gru 03, 2010 16:52 Re: Trójka kocurków 3-mce - Warszawa

Bardzo proszę o zamieszczanie fotek w dozwolonym na miau rozmiarze,
to znaczy maksymalnie 640 pikseli na dłuższym boku. Większe - w postaci miniaturek.
Za duże fotki będą zamieniane na linki i czekały na "poprawkę".
:idea: http://imageshack.us/ oferuje bardzo wygodne zmniejszanie podczas uploadu.

:arrow: Screen z podpowiedzią
:idea: Na samym dole strony ImageShacka jest pole wyboru języka - można mieć po polsku. 8)
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon gru 06, 2010 12:35 Re: Trójka kocurków 3-mce - Warszawa

Biało-szary zaklepany przez kolegę, dziś jedzie po niego więc prawdopodnie będzie miał swój nowy domek! :)
Obrazek

AniaU

Post » Wto gru 07, 2010 9:49 Re: Trójka kocurków 3-mce - Warszawa

Wczoraj zamiast szaro-białego rudy pojechał do nowego domku :).
Obrazek

AniaU

Post » Wto gru 14, 2010 11:46 Re: Trójka kocurków 3-mce - Warszawa

Dziś jadę z koleżanką, która prawdopodobnie weźmie jednego dla siebie, a drugi ma być dla jej znajomej. Jeśli wszystko będzie tak jak się zapowiada to już dziś wieczorem wszystkie kociaczki będą w nowych domkach :D
Obrazek

AniaU

Post » Śro gru 15, 2010 13:39 Re: Trójka kocurków 3-mce - Warszawa

Udało się :D . Wszystkie 3 koteczki mają już swoje domki :D
Obrazek

AniaU