» Czw lis 25, 2010 20:52
ufna i przemiła młodziutka tricolorka znalazła domek
Właściwie zawsze staram się aby kity po sterylizacji wracały do swoich gniazd, jeśli są tam chciane przez ludzi.
Teraz też, kotka złapana została z zamiarem wypuszczenia jej po zabiegu do piwnicy bloku w Warszawie.
Ale serducho podpowiada mi, że może taka ufna i ładna kitka znajdzie kochający dom i stanie się oczkiem w czyjejś głowie.
Wszystko przez Panią w Koterii, która zakochała się w kotce i pokazała mi jaki dziewczyna ma potencjał na bycie domowym "nakolannikiem" Wolnożyjąca kotka, która kontakt z człowiekiem miała tylko na odległość pozwala się brać na ręce , nie prycha , nie drapie, kiedy ja jako nowy człowiek pogłaskałam ją zadygotała lekko ze strachu ale żadnej agresji i niechęci nie było.
Ja i kotka dajemy sobie mało czasu na znalezienie Kogoś bo nie chcemy aby gniazdo stało się bardziej obce.
Kitka będzie od dzisiaj oswajana z ludźmi, czystości jest nauczona w Koterii, jest odrobaczona i jej wiek oceniony jest przez weterynarza na ok. 6 miesięcy.
Ktoś, kto zdecydowałby się na tę kicię musi liczyć się z tym, że nie w 5 minut będzie miał przytulasa ale jak już kota pokocha Swojego , to bardziej
Zdjęcia dołączę jutro bo ciemno , no i jeszcze nie mam z nią takiego dobrego kontaktu. Jest przestraszona.
Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego domku dla małej.
Ostatnio edytowano Sob gru 11, 2010 12:11 przez
asia2, łącznie edytowano 1 raz