Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 31, 2010 8:56 Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Ciąg dalszy wątku:
viewtopic.php?f=13&t=112098&start=1530

nasza stronka:

http://pkdt.pl

banerek:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.pkdt.pl][img]http://img291.imageshack.us/img291/2387/bannerekfz0.jpg[/img][/url]

Bardzo prosimy o wsparcie finasowe
Numer konta:

Kod: Zaznacz cały
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kopernika 6/8
00-367 Warszawa
81 1370 1109 0000 1706 4838 7309
Z dopiskiem PKDT
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa
SWIFT potrzebny dla przelewów zagranicznych: MHBFPLPW

nasz e-mail:

pkdt.biuro@gmail.com

e-mail do murzyna od internetów,
tzn. administratora strony pkdt:

pkdt.root@gmail.com
Ostatnio edytowano Nie lis 28, 2010 18:52 przez ssb, łącznie edytowano 1 raz

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Nie paź 31, 2010 9:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

:ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie paź 31, 2010 10:35 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Zaznaczam
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie paź 31, 2010 11:18 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

szymon no jesteś boski :)
a ja melduje że szymon przywrócił moje 2 komputery do życia- ave szymon :ok: :lol:

na wczorajszym zebraniu było tylko 8 osób :? :? a przekazywane były ważne sprawy dotyczące nowych rozliczeń. uczyliśmy się opisywać faktury, przejmowaliśmy obowiązki kingi.

maria niestety nie przyjęła "szlachetnej" funkcji koordynatora PKDT- nie chce być szefem :wink:
ja jak już napisałam miesiąc temu do vivy! z dniem 01.11.2010 r- czyli jutro chcę komuś przekazać, czekam na las rąk, do momentu wytypowania nowego szefa, proponuję zawiesić [/b[b]]działalność (chodzi o zwozy kotów do lecznic) muszę podać fundacji nowego, mojego zmiennika. nadal będę robić to co robię do tej pory, nie wycofuję się z bycia członkiem PKDT, mogę być liderem, robić zbiorki, licytacje, spotkania edukacyjne, nadal mogę pisać programy i być wolontariuszem vivy!, ale z przyczyn różnych nie mogę już zajmować się decyzyjnością finansową, przyjmowaniem zgłoszeń, koordynowaniem lecznicy, kontaktem z fundacją i przekazywaniem wam zaleceń fundacji.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Nie paź 31, 2010 12:59 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Sabinko, jak małe czarne? proponuję nadać mu imię --Bobby-- :) albo --Ramzes-- możesz wybrać :-)
Małe czarno białe wczoraj grzeczne, dało mi się pogłaskać a gdy zobaczyło kotkę Zdenkową bardzo się ożywiło :) podjeło nawet nieśmiałe próby zabawy kulka z papieru ... podobnież już na rączkach było noszone...więc nie takie z nich dzikie dziki jak zakładałaś 8)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Nie paź 31, 2010 13:44 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Zajmując się kontem PKDT mogę również zarządzać wydatkami, ale wtedy każda osoba musi podejmować decyzje w porozumieniu ze mną. Jeśli mam już wgląd w wyciągi z konta nie będzie dla mnie problemem obliczenie kosztów jakie możemy ponieść w danym miesiącu.
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Nie paź 31, 2010 14:45 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Melduję się na wątku.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Nie paź 31, 2010 15:50 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Sorki,że tak z innej beczki: Franio jest u Was? Franio od Marty ze Słupska. Przeczytałam teraz na jej wątku,że na razie jest w lecznicy w Gdyni.
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Nie paź 31, 2010 18:55 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

chodzi o tego kotka: http://pkdt.com.pl/adopcje-wirtualne/franciszek ?

Btw, po wczorajszej rozmowie w wiadomej spelunie zrobiłem mały lifting strony pkdt, poważniejszych przeróbek nie planuję skoro kiedyś będzie nowa ;)

ssb

Post » Nie paź 31, 2010 22:13 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Tak, o tego Frania chodzi. Dziękuję. Chciałam podrzucić parę groszy, ale nie wiedziałam kto przejął kotka od Marty.
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Nie paź 31, 2010 22:36 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

zaznaczam sobie!

tak, jak pisze Sabina nie zdecydowałam sie na bycie Koordynatorem, za duza jestem na dawanie swojego nazwiska (i tylko radości z bycia górą...) i zbieraniem batów za rzeczy, na które nie moge mieć wpływu, a powinnam... chętnie pomogę w czymś innym niż bazarki co myśle wyjdzie w najblizszym czasie.
Jestem za świeża, za zielona i... musze sie od Was dużo nauczyć co bardzo chetnie uczynie za nim podejme sie tak odpowiedzialnej funkcji...
zawsze słuze Wam i kotom pomocą
podaje nr do siebie tel. 502-284-351
Maria
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pon lis 01, 2010 0:43 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

melduję się również :piwa:
(agnieszka marczak)

SENIORITA69

Od: Pon lis 01, 2010 0:14

Post » Pon lis 01, 2010 1:47 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

PILNE
potrzebuję pomocy w przewiezieniu budek dla kotów z UM na Dolne Miasto

SENIORITA69

Od: Pon lis 01, 2010 0:14

Post » Pon lis 01, 2010 13:25 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

poproszę o krótki opis imprezy korsarze kotom, dam na główną z linkiem do galerii (http://www.facebook.com/album.php?aid=28127&id=106626639382492)

ssb

Post » Pon lis 01, 2010 14:32 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.7

Wróciłam właśnie ze Skwerku, nakarmiłam koty, obie kotki sterylizowane w zeszłym tyg. były, są w dobrej formie. Posprzątałyśmy z Mamą, bo ktoś sypie tam suchą karmę na murki ogrodzenia, robiąc okrutny syf :evil: , karma rozmaka wygląda to okropnie, koty nawet nie chcą tego jeść.
Muszę się zorientować kto robi ten syf, i go opieprzyć, potem się ludzie dziwią, że właściciele knajp przganiają koty, wcale się nie dziwię, po prostu nie chcą mieć koło siebie takiego syfu.
Trzeci kociak - rodzeństwo tych co sa teraz u Łukucia poprawił się, nie ma już tak zaropiałych oczu, pewnie ostatnie cieplejsze dni mu pomogły, jeśli będzie się jakoś trzymał, to nie będę go łapać, bo to straszne dzikusy są.
Niestety odkryłam jeszcze kolejną kotkę z 2 maluchów (na szczęście zdrowe, odpasione) koło szkoły nawigacji - mam nadzieję że tą kotkę ciachnę przed zimą.

Kotów na Skwerze jest sporo ale przynajmniej mniej niż w stoczni, ta grupa koło Kotwicy to nieco ponad 20 osobników, z tego większość kocury, ale zostało z tej grupy jeszcze z 6 kotek do wysterylizowania, plus ta z nawigacji.
Na terenie Crikolandu zlokalizowałam jeszcze kilka młodych kotów, też musze się zorientować które to koteczki.

Koło Sea Towers też jest grupka kotów, ale tam jest świadoma karmicielka, która radzi sobie z sytuacją, sterylizuje i dba o porządek.
Zaraz wstawię zdjęcia i zabiorę się do opisania akcji aby umieścić na stronie internetowej apel o pomoc finansową na to.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

[następna]