Biały Marley - we własnym DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 03, 2010 18:52 Biały Marley - we własnym DS :)

Bohater wątku:
Cały biały Marley, który szuka domu !

Tak się zaczęło:

viewtopic.php?f=13&t=116718

ACHA13, 03 września: „W schronisku panuje wirus, młode koty padają jak muchy, przetrwają tylko najsilniejsze...........
Od wczoraj w schronisku przebywają 4 białe o błękitnych i zielonych oczach 3 miesięczne kociaki, są boskie, spokojne, wtulają się w człowieka. Przyniosła je kobieta, bo podobno ich matka okociła się u syna w warsztacie i dłużej tam zostać nie mogą.
Koty chwilowo są w kuchni, bo pracownicy schroniska wiedzą jaki ich los czeka na kociarni, zadzwonili do nas prosząc o pomoc, o jakiś dt dla nich.
Chcemy jutro zabrać te koty na dt, mamy pieniądze na ich utrzymanie(około 300zł z poprzednich zbiórek)niestety mamy tylko 2 tygodnie na ich przetrzymanie, dlatego prosimy o pomoc w ogłaszaniu.”

Tak jest obecnie

To jest właśnie Marley

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na zdjęciu z rodzeństwem
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kim jest Marley?

Miejsce zamieszkania:
Szczytno, dt u horacy 7

Charakter:
Bardzo chętny do zabaw.
Kocha koty, psy i człowieka :lol:
Zaczepia współmieszkańców. W człowieka wtula się i pakuje na kolana.

Zdrowie:
Zdrowy, odrobaczony, przebadany przez weterynarza.
Marley, jak większość białych kotów, jest najprawdopodobniej głuchy. W niczym nie przeszkadza mu to w codziennym życiu, niemniej na pewno nie może mieszkać w domu wychodzącym.

Apetyt:
Je jak smok :twisted:

Kuweta:
100% trafień :ok:

Z życia codziennego:
To kochany, radosny, mały jeszcze kociak

„Pięknie bawi sie z innymi kotami i psem bernańczykiem. Mruczy jak traktor i w ogóle super kot ,tylko jak wszystkie podrostki rozrabia ,ale takie prawo młodości.”

„Kot jest bardzo skoczny i ruchliwy ,wchodzi właściwie wszędzie nie ma dla niego żadnej przeszkody z którą by sobie nie poradził. Jest na każdej szafie w każdym kwiatku potrzebuje właścicieli, których ruchliwość nie zrazi i wezmą drobne szkody pod uwagę. Generalnie jest bardzo kontaktowy niczego się nie boi ,ani psów ani odkurzacza muszę go przesuwać bo nie drgnie nawet jak odkurzam.”

Więc komu koteczka? :twisted: Czekamy na zgłoszenia :wink:
Ostatnio edytowano Czw paź 28, 2010 17:58 przez po_prostu_kaska, łącznie edytowano 4 razy
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 04, 2010 11:47 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Przypominamy się :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 04, 2010 11:48 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Ale piękny Bieluch ;)) na pewno domek tuż tuż :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon paź 04, 2010 12:05 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Zrobiłam Marley'owi bannerek :)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=117995][img]http://www.bankfotek.pl/image/772420.jpeg[/img][/url]
Obrazek

Obrazek

UpadłyAnioł

Od: Sob kwi 10, 2010 18:32

Post » Pon paź 04, 2010 14:37 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Taki śliczny i nikt go nie chce? Domki zgłaszać się po kocurka :!:
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Od: Sob lut 21, 2009 18:40

Post » Pon paź 04, 2010 16:53 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

UpadłyAnioł pisze:Zrobiłam Marley'owi bannerek :)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=117995][img]http://www.bankfotek.pl/image/772420.jpeg[/img][/url]

Dziękuję w imieniu swoim, opiekunki Marley'a no i samego Marley'a oczywiście :1luvu:
po_prostu_kaska

Post » Pon paź 04, 2010 17:18 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Cudeńko! :1luvu:
Nikt nie chce takiego kota?...

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pon paź 04, 2010 17:29 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Było kilka telefonów w jego sprawie ,ale to raczej nie domki dla niego,np.mieszkanie bardzo wysoko ale bez zabezpieczenia okien ,chłopak mówił,że będą pilnować ,ale ja myślę że to nie jest realne kot jest bardzo żywiołowy.U innej osoby domek wychodzący i sąsiad otruł poprzednie koty.Czekamy na ten dom pełen miłości i w miarę bezpieczny dla takiego urwisa.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon paź 04, 2010 17:43 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Horacy u mnie też okna otwarte ale na wszystko są sposoby :) wszystko można zabezpieczyć... a póki co mieszkam na 5, a mój Gucior wręcz rwie się na dwór... jakoś jednak dajemy radę ;) osłoniliśmy balkon siatką z boku i od góry również więc myślę, że każdy mógłby się poświęcić dla swojego małego Potworka ;)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon paź 04, 2010 20:04 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Wiem że można zabezpieczyć sama mam założoną siatkę na okno bo moje koty na pewno by wypadły chociaż mieszkam na drugim piętrze,niestety zetknęłam się z wypadnięciem kota który skoczył za ptakiem i mimo tego ,ze było to drugie piętro złamał sobie kręgosłup i połamał żuchwę ,musiał być uśpiony a nim do tego doszło ogromnie cierpiał.Dlatego wolę przewidywać jak mam taką wiedzę niż później płakać ,niestety przywiązuję do swoich podopiecznych i chciałabym by trafiły do odpowiedzialnych opiekunów.Marley jest bardzo ruchliwy i skacze po wszystkim co jest wysoko.Zabezpieczyć można tylko trzeba chcieć to zrobić.

horacy 7

Post » Wto paź 05, 2010 21:25 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Ale nie spadamy. Już, już na górę.

Domku cały czas nie ma więc wypatrujemy z góry :lol:
po_prostu_kaska

Post » Śro paź 06, 2010 1:46 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Bardzo piękny kocio!!! :1luvu:

Szukajcie mu odpowiedzialnego domku. Głucholki bywają lekkomyślne :wink: Mam jednego.
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Śro paź 06, 2010 19:40 Re: Sczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Domki - bo my cały czas czekamy, ile można :twisted:
po_prostu_kaska

Post » Czw paź 07, 2010 9:49 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

.
Ostatnio edytowano Śro sie 29, 2018 21:54 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Czw paź 07, 2010 20:55 Re: Szczytno - cały biały Marley - gdzie ten domek ???

Może być głuchy lub ma osłabiony słuch ,chociaż pewna nie jestem czasami mam wrażenie ,że reaguje na wołanie.

horacy 7

[następna]