BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! W DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 01, 2010 23:11 BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! W DS!

Bimbołkę znaleźliśmy z TŻ na parkingu. Była wychudzona, miała bardzo brzydkie futerko i łasiła się do każdego, kto choć zwiesił na niej oko. Po wizycie u weta okazało się, że Bimboła była na dodatek w ciąży.

Dziś Bimboła jest przepiękną kocicą o lśniącym czarnym futrze. Doprowadziliśmy ją do porządku: jest zaszczepiona, odrobaczona i oczywiście wysterterylizowana.

Bimboła jest niezwykle kontaktowym i uroczym kotem. Reaguje kiedy się do niej mówi. Zawsze chce być blisko człowieka. Chętnie wychodzi na spacer na smyczy :)

Niestety Bimboła ma dość istotną wadę - nie toleruje innych kotów :( Sterylizacja nic w tym względzie nie zmieniła. Dlatego musimy izolować Bimbołę. Bimboła strasznie cierpi, bo chciałaby być blisko nas. Nasze koty z kolei cierpią, bo Bimboła je goni. Różyczka boi się schodzić z półki, kiedy Bimboła biega po mieszkaniu :(

Atmosfera w domu zrobiła się gęsta i bardzo nieprzyjemna. Bimboła oczywiście ma ogłoszenia, ale nikt nawet nie dzwoni :roll: Pocieszam się, że to pewnie przez to, że na razie jest jeszcze dużo kociaków do adopcji.

Może znacie kogoś, kto chce mieć kota-jedynaka?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie sty 09, 2011 19:42 przez genowefa, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt paź 01, 2010 23:14 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

prawdziwa piękność - miałam przyjemność obcować - ten kot kocha człowieka
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie paź 03, 2010 0:24 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

byłam dziś u piękności - aż przyjemnie na nią popatrzeć - ma takie mądre oczy :1luvu:
Obrazek

monika794

Post » Nie paź 03, 2010 0:53 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Genowefo, jak Ty to robisz, że ta piękność również na fotkach jest pięknością? Mam cudnego czarnego kota i... ogromne problemy z foceniem... :oops:

Koteczka przecudnej urody :1luvu:

Trzymam kciuki za najlepszy domek na świecie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie paź 03, 2010 12:39 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

na żywo jest jeszcze ładniejsza :D
Obrazek

monika794

Post » Nie paź 03, 2010 16:33 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Mam dla kici banerek :)
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/-wb][img]http://tnij.org/-wbb[/img][/url]

:ok: :ok:
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Nie paź 03, 2010 18:57 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

graszka wielkie dzięki za piękny banerek :1luvu:
Obrazek

monika794

Post » Nie paź 03, 2010 22:17 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Bardzo dziękuję za banerek :1luvu:

Bimboła właśnie ma karniaka w łazience za tłuczenie moich kotów :cry: Naprawdę długo tak nie pociągniemy :(

vega013 - nie jest łatwo zrobić zdjęcie czarnemu kotu, to wiem. Przede wszystkim światło dzienne, bez żadnych lamp błyskowych. No i polować na ujęcia trzeba, czasami bardzo długo :roll:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie paź 03, 2010 23:30 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Czarnuszka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon paź 04, 2010 1:30 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Mam na oku domek, pod Radomiem, bez kotów, rodzice szwagra mojej znajomej. Mieli już koty, mają psiaka, niedużego, dogaduje się z kotami.
Domek na wsi (ale nie "wsiowy", wiecie, co mam na myśli), daleko od ruchliwej szosy, podwórko świeżo ogrodzone porządnym płotem.
Dom wychodzący, spanie mam nadzieję w łóżeczku :mrgreen: , jeszcze jutro się dowiem.

Z tym, że szwagier mógłby małą zabrać dopiero za jakieś 3 tygodnie, może ciut wcześniej. Mieszka i pracuje w Wawie, a do Radomia wybiera się właśnie za 3 tygodnie.

Ile może mieć lat? Wygląda na młodziutką...

Właśnie wysyłam dostępne zdjęcia znajomej, więc chwilę potrwa, zanim dotrą do nich.

W razie pytań proszę na maila zdrojka7@ gmail. com (podałam ze spacjami, bo potem dostaję spam), mam powiadomienie, więc w miarę możliwości od razu odpowiem.

Ania
Ostatnio edytowano Pon paź 04, 2010 10:13 przez zdrojka1, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Od: Wto sty 02, 2007 20:00

Post » Pon paź 04, 2010 9:43 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Podniosę :) . I bannerek przypnę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon paź 04, 2010 20:51 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

też podniosę śliczną księżniczkę
Obrazek

monika794

Post » Pon paź 04, 2010 21:01 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

zdrojka1 pisze:Ile może mieć lat? Wygląda na młodziutką...

Bimbołka ma około roku.

Hmmm... Powrót do Radomia. Ten parking, na którym ją znaleźliśmy był w Radomiu.
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Pon paź 04, 2010 21:11 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

Jest przepiękną kocicą.
Szkoda, że musi być jedynaczką :(.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Wto paź 05, 2010 12:53 Re: BARDZO PILNIE szukam domu dla kociej jedynaczki! FOTO

genowefa pisze:Hmmm... Powrót do Radomia. Ten parking, na którym ją znaleźliśmy był w Radomiu.

To faktycznie zbieg okoliczności... Ale to pod Radomiem, a nie w samym mieście...
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Od: Wto sty 02, 2007 20:00

[następna]