Pilnie poszukuję domu dla młodego rudo białego kocurka. Ma 5 miesięcy, wszystkie szczepienia i książeczkę zdrowia. Jestem zmuszona jak najprędzej oddać go ze względu na reakcję uczuleniową!! Kotek nie jest jeszcze kastrowany ze względu na wiek. w razie jakichkolwiek pytań lub z prośbą o zdjęcia proszę kontaktować się drogą mailową.
sorrki ale moje zapytanie na razie jest nieaktualne , zostałam DT dla innego rudzielca i czekam jak zareaguje na nową sytuację . ale zdjęcie bardzo proszę anetta34@o2.pl
Ja już nie wiem jak go lepiej zareklamować był na allegro 3 razy i nikt nawet o niego nie zapytał wszyscy mi mówią, że ludzie chcą rude kotki brać a moj chyba ma pecha
Dokładnie jest tak jak piszesz. Niby "chodliwy"kolor , ale domków nawet dla nich nie ma. Wiem , bo sama tego doświadczyłam. Miałam rudo-białego kocurka do adopcji. Oj długo on czekał na dom!
Fajnie, że Ci się ten kontakt przyda. Ciut niezręcznie jest mi polecać płatną pomoc... Trochę przekonuje mnie fakt, że niektóre serwisy są płatne, a reszta z cegiełki idzie na forumowe biedy:) No i jest to czasochłonne.