A ja chciałabym pochwalić się moimi podopiecznymi

W zasadzie to mój udział kończy się na wizycie u weta i sfinansowaniu żarełka

Maluszki zostały znalezione w okolicach ul. Długiej - przez mojego TŻ, nieopodal licznych hurtowni które się tam znajdują.
Bury maluch ( chyba jednak chłopak - ale pewności nie ma

zamiast oczy sklejona ropa... ale okazało się że oczka są i to bardzo piękne

Czarny maluch ( chyba dziewczynka ) w zeszły piątek. Był w lepszym stanie jeśli chodzi o oczka ale za to chudziutki bardzo.
Maluszki są razem w łazience u moich rodziców w TDT

Niestety w tamtej okolicy podobno jest wiele kotów bezdomnych

Kotki mają około 4 tygodni. Za 2 tygodnie dobrze żeby trafiły do innego DT, gdzie będą mogły socjalizować się z innymi kotkami i ludźmi.Niestety u moich rodziców jest duży pies i nie mogą chodzić po mieszkaniu, tylko w łazience i rodzice w miarę możliwości izolują psa na trochę żeby się z nimi trochę pobawić i je nakarmić - to jednak jest rozwiązanie tymczasowe

Maluszki jeszcze są za małe na adopcję. Myślę że powinny być wydane jak skończą conajmniej 6-7 tyg, po pierwszym szczepieniu
chyba że miałyby szansę na doświadczony DS. Najlepiej byłoby wyadoptować je w 2-paku

Fajnie ze sobą się bawią, razem śpią.... widoki niesamowite

oto i maluszki - jeszcze bezimienne, ale pomyślimy nad tym jak będziemy pewni płci

Kolejne kociaki szukające DS

Prosimy o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domków dla maluszków

Rodzeństwo w wieku około 3 m-cy: str
3 czarne koteczki
1 czarny kocurek
1 szary kocurek

Ogłoszenia:
Allegro: http://allegro.pl/3-m-czne-kotki-szukaj ... 23481.html
inne portale: .....
KONIEC = Bartuś już w DS,

A oto brat Szyszki

BARTUŚ - też szuka swojego domku

jessi74 pisze:a ja jeszcze dodam opis( podkradłem Dużej to co napisała
![]()
"3 miesięczny baaardzo oswojony kocurek, znaleziony, samodzielny, posiada książeczkę zdrowia , odrobaczywiony, ma bielmo na lewym oczku, prawdopodobnie po przebytym kocim katarze, obecnie leczony sterydem , ale niestety oczko może takie pozostaćmoże być oddany do domku teraz , jeśli przyszły opiekun zobowiąże się do zakrapiania oczka i do wizyty kontrolnej za około trzy tygodnie
kotek bardzo chętnie je suchą karmę, a najchętniej konserwy Kitten , jest 100% kuwetkowy
jeśli chodzi o charakter to bradzo lubi się bawić, ma nadmiar energii, to typowo dominujacy kocurek, wskazane aby trafił do domu, gdzie będzie już inny kotek, kotek pozostawiony sam sobie bez możliwości zabaw przez wiele godzin dziennie bardzo by się nudził i broił
**********************************************************************************************
HISTORIA SZYSZKI :1luvu: - KONIEC - Szyszka już w DS

Dzisiaj rano forumowa mawin znalazła śliczną koteczkę na ulicy....
w zasadzie to koteczka "znalazła" mawin i o mały włos nie zostałaby przez nią rozjechana na ulicy

Nie było nad czym się zastanawiać, piękne... ale bardzo brudne i chude kocię, nie mogło zostac na ulicy

Pewnie za chwilę zostałaby przejechana przez inne samochód....

Została znaleziona w okolicach ul. Hubskiej nieopadal warsztatów samochodowych... może ich tam byc więcej

Koteczka na oko wygląda zdrowo, ma ładne oczka. Teraz siedzi w pracy z mawin i na CITO! szukamy dla niej DT!!!!!
Jest przekochana, strasznie miziasta i oswojona, nakolankowa.... cudo!

Dzisiaj pojedzie do weta na przegląd i odrobaczenie.
SZUKAMY PILNIE DT!!!! gwarantujemy wsparcie finansowe na koszty utrzymania kotki w DT i opłacimy szczepienie kotki

Tak wygląda teraz. Czyż nie jest śliczna?

Tak wyglądała godzinę po zabraniu z ulicy: