Aniela Szczesiul napisał(a):Pomocy!!!
Witaj Aneczko,bardzo potrzebuję pomocy,dzisiaj wyjeżdżam do pracy do Niemiec,Piotrek jeszcze we wrześniu jest w domu,ale później idzie na studia,a ja mam ogromny problem z Pazurkiem i Krecikiem,nie będzie miał się kto nimi zająć,tata będzie zaglądał,ale nie może codziennie być,bo musi zajmować się chorą mamą i nie będzie w związku z tym codziennie pali i doglądał kotów(zresztą boję się,że bez ludzi zdziczeją i końcowy efekt będzie musiał być taki sam),musimy znaleźć kotom nowy dom,myślałam,że będę mogła dać je na przechowanie czy do znalezienia domu do Krzyśka Furmańskiego,ale u nich w kociarni jest jakaś choroba i nie mogą przez kilka miesięcy przyjmować kotów,a dla dorosłych kotów bardzo trudno jest znaleźć dom,może ktoś z Twoich znajomych mógłby mi pomóc,inaczej będziemy musieli je uśpić,a tego bardzo bym nie chciała,zresztą znasz je,wiesz jakie są świetne.Ja swój telefon zostawiam Piotrkowi a jego numer to 695294010,więc możesz dać znać na oba numery sms-em lub numer Piotrka gadu-gadu to:12506152,będę bardzo,bardzo wdzięczna za pomoc,acha nie wiem czy pamiętasz-Pazurek ma 5 lat,a Krecik 2.Z góry dziękuję za wszelką pomoc,pozdrawiam serdecznie Gośka
Napisała do mnie koleżanka,a ponieważ mieszkam obecnie w Belgii nie mogę jej pomóc.Znam oba kociaki,są słodkie.Wykastrowane.Proszę o pomoc.Moze znacie kogos kto by chciał nie konieczne dwa.Mogą byc osobno.
Krecik

Uploaded with ImageShack.us
To chyba Pazurek

To nie wiem

Ciężko rozróżnić

Anielka napisał(a):
Jestem już.co do kociaków,to Pazurek jest kotem rzadzacym,na poczatku nie ufa nikomu.Musi sie najpierw oswoic,a Krecik lgnie do wszystkich.Kotki są w domu ale też wychodzą na dwór.Oba kastrowane,i zdrowe.Nie ma koniecznosci zeby razem były.ale gdyby sie tak stało to dla nich lepiej.Znają się,a Pazurek ciężko przyzwyczaja sie do innych kotów.