GDYNIA, TRÓJMIASTO I OKOLICE - PILNIE POTRZEBNY DT !!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 29, 2010 14:23 GDYNIA, TRÓJMIASTO I OKOLICE - PILNIE POTRZEBNY DT !!!!!

Cześć!

Pilnie szukam domku dla trójki mniej więcej trzytygodniowych kotek!! Obecnie mieszkają pod samochodem (wcześniej pod wieżowcem). Dwie kotki są szylkretkowo - białe a jedna biało - szara. Szylkretki mają już kk i ich życie jest w niebezpieczeństwie !!!! Biało - szara jest największa i najsilniejsza z miotu, nie ma jeszcze kk. Dzisiaj szylkretkom rozkleiłam powieczki, takie miały zaropiałe oczka biedaczki ... :cry: Czy naprawdę u nikogo nie znalazłoby się miejsce dla chociaż jednej koteczki??
Obrazek

BinaDina85

Od: Śro kwi 14, 2010 21:38

Post » Nie sie 29, 2010 14:43 Re: GDYNIA, TRÓJMIASTO I OKOLICE - PILNIE POTRZEBNY DT !!!!!

Niczego nie obiecuje, ale jutro wracam do Gdyni... moze udaloby mi sie wynegocjowac cos ... niestety wszystko zalezy od mojej mamy :cry:

EDIT: Gdzie te coty sa? Jesli gdzies w Gdyni, a gdyby byly w miare przy mojej dzielnicy to w ogole byloby cudownie... Moglabym mojej mamy meza samochodem wyciagnac tam i zobaczyc je...

slepa jestem, jak byk stoi Gdynia...

edit2: Bina, Ty jestes z obluza, jesli koty tez to jutro jak tylko po podrozy sie wyspie to sie tam wybiore...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Nie sie 29, 2010 17:29 Re: GDYNIA, TRÓJMIASTO I OKOLICE - PILNIE POTRZEBNY DT !!!!!

hop

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Pon sie 30, 2010 19:42 Re: GDYNIA, TRÓJMIASTO I OKOLICE - PILNIE POTRZEBNY DT !!!!!

Jedna koteczka- malutka tri z kk- juz u mnie na DT. Po pierwszej, szybkiej wizycie u weta,nakarmiona, odsikana, oczka wymyte, ma mieciutko i cieplo, spi zadowolona baaardzo, jeszcze przed chwila miala wytkniety jezyczek, niestety nie zdazylam zrobic jej zdjecia ;)
BinaDina, naprawde OGROMNE DZIEKI za pomoc i dla kociaczkow i dla mnie, bez Ciebie nie moglabym sie tak dobrze nia od razu zajac :)

Ale super by bylo, gdyby ktos wzial chociaz te druga zasmarkana, ja niestety tylko jedna moge miec... Jakos staram sama siebie pocieszac, ze zrobilam co moglam i tak...

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon sie 30, 2010 20:14 Re: GDYNIA, TRÓJMIASTO I OKOLICE - PILNIE POTRZEBNY DT !!!!!

szkoda, że nie mam funduszy na zajęcie się szylkretką, ale przynajmniej podrzucę

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Sob wrz 04, 2010 19:32 Re: GDYNIA, TRÓJMIASTO I OKOLICE - PILNIE POTRZEBNY DT !!!!!

Potrzebne fotki tych małych, może uda je się umieścić w dt, ale potrzebne fotki.
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03